DOLAR 32,5011
EURO 34,5644
ALTIN 2498,934
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Volkan Ballı ve Deniz Barış’tan yeni ev atağı

    Volkan Ballı ve Deniz Barış’tan yeni ev atağı
    20.10.2017
    A+
    A-

    Avrasya Tüneli’nin Anadolu yakası çıkışında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 7 dakikalık bir mesafede yer alan The Mandarins Acıbadem, merkezi lokasyonda olması sayesinde futbol dünyasının da dikkatini çekmeyi başardı. Bir dönem Fenerbahçe’de idari menajerlik görevini üstlenen Volkan Ballı ile uzun süre aynı takımın formasını giyen eski futbolcu Deniz Barış, Anadolu yakasının en gözde projelerinden The Mandarins Acıbadem’i ziyaret etti. Örnek daireleri inceledikten sonra projenin inşaat alanını da gezen Volkan Ballı ve Deniz Barış, projeden birer daire satın aldı

    Futbol camiasının en önemli yatırım araçlarının başında gayrimenkul sektörü geliyor. Gerek yöneticiler gerek futbolcular kulüplerinden kazandıklarını geleceğe yatırım yapmak amacıyla yıllardır gayrimenkul sektörü yatırımında değerlendiriyorlar. Bazı projeler ise sadece yatırım için değil konforlu bir yaşam için de tercih edilebiliyor. Merkezi lokasyonda olan ve ulaşım açısından da rahatlık sağlayan konut projeleri, özellikle yorucu bir yaşam süren futbolcuların en çok önem verdiği konuların başında geliyor.

    The Mandarins Acıbadem; ferah ve akıllı uygulamalarla donatılan evleri, kapalı ve açık havuzu, fitness center, sauna, asistanlık hizmetleri ve dünya markalarının yer alacağı alışveriş mağazaları ile ilgi odağı olmaya devam ediyor.

    Son olarak bir dönem Fenerbahçe’nin idari menajerliğini yapan Volkan Ballı ve 6 yıl boyunca aynı takımda top koşturan ünlü futbolcu Deniz Barış, gayrimenkulün parlayan yıldızı The Mandarins Acıbadem projesini ziyaret etti.

    Deniz Barış, “Mandarins ailemizin ihtiyaçlarını karşılıyor”

    Mandarins Gayrimenkul Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın’dan proje ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi alan ikili, örnek daireleri gördükten sonra inşaat alanını da gezdi. Fenerbahçe’de yıllarca başarıyla top koşturan Deniz Barış, “İstanbul’un trafiği nedeniyle özellikle futbolcular her yere yakın konumda olan evleri tercih ediyor. Çünkü zaman çok kısıtlı ve hem maçlar hem de antrenmanlar nedeniyle yorgunluk yaşanıyor. İstanbul çok keyifli bir şehir ama bu şehirden keyif alabilmek için yaşanılan evi doğru seçmek çok önemli, projenin merkezi yerde olması büyük avantaj. Özellikleri ailelerimizin de ihtiyaçlarını karşılıyor, o yüzden çok da düşünmeye gerek kalmadı. Volkan Abi ile birer daire aldık, böyle güzel bir projede komşu olmak çok keyifli olacak” dedi.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.