DOLAR 32,4748
EURO 34,7549
ALTIN 2439,447
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Warmhaus yüksek kapasiteli kazan lansmanını Milano MCE Fuarı’nda gerçekleştirdi

    Warmhaus yüksek kapasiteli kazan lansmanını Milano MCE Fuarı’nda gerçekleştirdi

    İklimlendirme sektöründeki 20 yılı aşkın tecrübesiyle ürünlerini 30’dan fazla ülkeye ihraç eden Warmhaus, 13–16 Mart 2018 tarihleri arasında Milano’da gerçekleşen ‘41. Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım ve Su Arıtma Fuarı’na (Mostra Convegno Expocomfort – MCE) katıldı. Fuarda, kendi üretimi olan duvar tipi yoğuşmalı “Yüksek Kapasiteli Kazan” ürün gamını ilk kez tanıtan Warmhaus, kombi, radyatör ve duvar tipi yüksek kapasiteli kazan üreten tek yerli sermayeli şirket olarak Milano’da ülkemizi temsil etti.

    İklimlendirme sektörünün global oyuncusu Warmhaus, Milano’da gerçekleşen, mekanik tesisat alanında uluslararası fuarların en önemlilerinden biri olan MCE Fuarı’na katıldı. Fuarda geniş ürün gamını ziyaretçilerle buluşturan Warmhaus, 50-150 kW arasında 6 farklı kapasitede duvar tipi yoğuşmalı kazanlarının lansmanını gerçekleştirdi. Warmhaus’un duvar tipi yoğuşmalı kazanları estetik tasarımı, kompakt boyutları, teknolojisi ve üstün özellikleriyle fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Standında ayrıca; farklı kapasite ve boyutlardaki kombilerini, panel radyatör, dizayn radyatör ve havlupanlarını da katılımcıların beğenisine sundu.

    MCE Fuarı’na katılım ile ilgili konuşan Warmhaus Genel Müdürü M.Kağan Turan, “Ar-Ge’si, dizaynı ve yazılımı tamamen Türk mühendislerine ait olan ürünlerimizi 30’dan fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Ürün gamımızı fark yaratan ürünlerle genişletmek ve tüketicilerin ısıtma konusundaki tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek bizim için çok önemli. Bu hedef doğrultusunda, müşterilerimizin beklentilerini analiz ederek sektörde fark yaratan ve yüksek teknolojiye sahip ürünler geliştiriyoruz. MCE Fuarı’nda lansmanını yaptığımız 50 – 150 kW aralığında 6 farklı kapasitedeki duvar tipi yoğuşmalı kazanlarımız fark yaratan dizaynının yanı sıra; montaj ve kullanım kolaylığı ile MCE 2018’de büyük ilgi topladı. Kazanlarımızın seri üretimine Nisan ayında başlayacağız. Nisan ayında duvar tipi yoğuşmalı kazan üretimine başlamamızla birlikte yüzde yüz yerli sermaye ile kombi, radyatör ve kazan üreten tek yerli firma konumuna geleceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.