DOLAR 32,4624
EURO 34,8231
ALTIN 2450,974
BIST 9892,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wee Baby yerli üretimdeki gücünü uluslararası platformlara taşıyacak

    Wee Baby yerli üretimdeki gücünü uluslararası platformlara taşıyacak
    30.05.2019
    A+
    A-

    Anne bebek sektöründe yerli üretimle uluslararası standartlardaki ürünlerini tüketicilere erişilebilir kılan Wee Baby, ürün gamını geliştirmeye devam ediyor. Yenilikçi, trend ve modern ürünleri bünyesine dahil eden Wee Baby, bu değişimi ürün tasarımlarına da yansıtmaya başladı. Disney’in sembolü, Mickey ve yakın arkadaşı Minnie’nin karakter pozlarının yer aldığı özel bir seri oluşturan Wee Baby, emzik ve biberon kategorilerindeki liderliğini sürdürüyor

     

    Wee Baby, 2019 yılında atılımlarla hızlandırdığı üretimine, yenilikçi ve trend ürünlerle devam ediyor. Biberon ve emzik kategorisindeki üretim kalite ve hijyenini dünya çapında önemli bir denetim kabul edilen BRC CP Sertifikasını A grade ile alarak tescilleyen Wee Baby, Türkiye’de kendi kategorisinde bu sertifikaya sahip olan tek, dünyada ise üçüncü firma.

     

    Uluslararası kalite standartlarına sahip ürünlerini ailelere ulaşılabilir kılmak üzerine çalışmalarına hız veren Wee Baby,  Disney’in marka sembolü, dünya çapında büyük küçük her yaştan hayranı bulunan Mickey ve yakın arkadaşı Minnie’nin karakter pozlarından eğlenceli bir seri oluşturdu. Wee Baby yeni ürün ve ürün serileri üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

     

    Kullanıcıların Wee Baby ürünlerindeki değişimi ve yenilikçi yaklaşımı bundan böyle daha sık göreceklerini ifade eden Wee Baby Pazarlama Direktörü Cenk Tüter, “Wee Baby’nin kabuk değiştirdiği ve yenilikçi ürünleri bünyesine dahil ettiği çalışmalarla emzik ve biberon alanındaki liderliğimizi sürdüreceğiz. Geçtiğimiz yıl bu yeni dönemin ön aşaması ve hazırlık süreciydi. Yerli üretimimizle Türkiye’de elde ettiğimiz başarımızı, uluslararası platformlarda da yakalayabilmek için yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

     

    Türkiye’nin ve Ortadoğu bölgesinin en büyük üreticisi

    Wee Baby, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi, Sedex, TSE, SGS’nin yanı sıra kategorisinde tek BRC HPC sertifikasını A Grade (DQS) almaya hak kazanan üretim tesisine sahip. Bu kalite sertifikaları ile birlikte Wee Baby, Türkiye’nin ve Ortadoğu bölgesinin en büyük anne bebek ürünleri üreticisi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.