DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wish More Hotel Istanbul çiftlerin yeni hayatlarının ilk gecelerini özel kılıyor

    Wish More Hotel Istanbul çiftlerin yeni hayatlarının ilk gecelerini özel kılıyor
    11.10.2017
    A+
    A-

    Modern, şık ve gösterişli düğün organizasyonların adresi Wish More Hotel Istanbul, unutulmaz anılar biriktirilecek o en büyülü günü ayrıcalıklı hizmetleriyle taçlandırıyor. Yeni hayatlarına Wish More Hotel Istanbul’da merhaba diyen çiftler, balayı gecelerini lüks otelin ücretsiz olarak sunduğu çok özel süitte geçirerek muhteşem bir deneyime imza atıyor.

    Wish More Hotel Istanbul, birbirini seven çiftlerin ömür boyu bir arada olma yolunda atacakları heyecanlı ve unutulmaz o büyük adımı her ayrıntıya dikkat ederek planlıyor. Mevsime göre tercih edilebilecek kapalı ve açık olmak üzere iki farklı davet alanında muhteşem düğün organizasyonlarına imza atan 5 yıldızlı otel, çiftlerin yeni hayatlarının ilk gecelerini de çok özel kılıyor.

    Lüks otel, düğününü Wish More Hotel Istanbul çatısı altında gerçekleştiren çiftlere, sofistike lüksün rahat dekoratif seçimlerle bir araya geldiği konforlu bir yaşam alanı sunan Premier Suit’te bir gece konaklama hediye ediyor. İçerisinde iki ayrı banyo, oturma ve yatak odası bulunan süit, şehrin ritmini yansıtan dinamik manzarasıyla, yeni evli çiftlere keyif ve ilham veren bir balayı deneyimi yaşatıyor.

    Gelin ve damadın mutluluğunu perçinleyecek ayrıcalıklı hizmeti bununla sınırlı kalmayan Wish More Hotel Istanbul, balayı gecesini meyve sepeti ikramı ve ücretsiz mini bar kullanımıyla tatlandırırken, çiftlerin ilk evlilik yıldönümlerinde de ücretsiz konaklama sağlıyor. Üstelik 5 yıldızlı otel, çocuklarının mutluluklarına yakından şahit olacakları unutmayarak, düğün hazırlıklarının yürütülebileceği iki farklı odayı da ailelerin hizmetine ücretsiz olarak sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.