DOLAR 32,3323
EURO 35,1192
ALTIN 2301,228
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Wolfteam, Galatasaray Espor – 1907 Fenerbahçe derbisinde rövanş zamanı

    02.08.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin en popüler FPS oyunu Wolfteam için düzenlenen, 2019 Wolfteam Türkiye Kupası’nda derbi heyecanı 02 Ağustos 2019 tarihinde Galatasaray Espor ile 1907 Fenerbahçe takımları arasında gerçekleşecek. Derbi mücadelesi saat 18:00’de Youtube Wolfteam kanalından canlı yayınlanacak.

    Netmarble Türkiye’nin, Wolfteam oyunu için düzenlediği ve Türkiye’nin en güçlü espor takımlarının mücadelesine sahne olan 2019 Wolfteam Türkiye Kupası’nda 2’nci derbi heyecanı yaşanacak. Galatasaray Espor ve 1907 Fenerbahçe takımları 02 Ağustos 2019 Cuma günü saat 18:00’de karşı karşıya gelecek.

    Takımların karşı karşıya geldiği ilk derbiyi 16-11 kazanan Galatasaray Espor, 1907 Fenerbahçe karşısındaki ilk galibiyetini aldı. İki takım daha önce ligde toplam 5 kez karşılaştı ve Galatasaray Espor 1 galibiyet alırken, diğer 4 maç berabere bitti. Maçın oyuncusu geçtiğimiz sezon 1907 Fenerbahçe forması giyen ve bu sezon Galatasaray Espor’a transfer olan Cenk “CombatStaR” Erşahin oldu.

    Liderlik için mücadele

    Galatasaray Espor ligde lider konumda. Çıktığı 12 mücadelede 11 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. 1907 Fenerbahçe ise ligin ikincisi. Çıktığı 11 mücadelenden 9 galibiyet, 2 mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray Espor maçı kazanırsa büyük ölçüde ligi lider bitirmeyi garantileyecek. Eğer 1907 Fenerbahçe maçı 16-10 ve daha farklı kazanmayı başarırsa lider olacak. Eğer maç 16-12 ve daha az farkla biterse Galatasaray Espor, lider kalmaya devam edecek.

    Türkiye’nin en güçlü Wolfteam takımları

    Wolfteam Ligi, bu yıl da Türkiye’nin en güçlü 10 Wolfteam takımının kıyasıya mücadelesine sahne olmaya devam ediyor. Ligin deneyimli takımları Galatasaray Espor, 1907 Fenerbahçe, Crew Esports ve Team Turquality’ye bu yıl ilk kez Imaginative, Sangal Esports, İstanbul Espor ve Mod-Z Esports katıldı. Ayrıca JesterOf ve Collectors da geçtiğimiz sezon Wolfcity turnuvalarında şampiyonluk yaşayan iki takım olarak bu sene ligde mücadele edecek.

    Her puan çok değerli

    Wolfteam turnuvalarında takımların çok zevkli maçlara imza attıklarını belirten Netmarble Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Aydoğdu, “Yine nefes kesen bir 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor karşılaşmasına tanık olacağımızı umuyorum. 1907 Fenerbahçe ligde 38 maçtır yenilmiyorken, bu seriyi Galatasaray Espor derbi mağlubiyeti ile bozdu. 1907 Fenerbahçe geçen karşılaşmanın rövanşını almak için mücadele ederken, Galatasaray Espor ise liderlik pozisyonunu korumaya çalışacak. Bu durumda maçlarda alınacak her puan çok değerli. Her iki takımın oyuncularına başarılar diliyorum. Keyifli ve ve heyecanlı bir maç izlemeyi diliyoruz” dedi.

    Derbiyi YouTube’ta canlı izleyebilirsiniz

    1907 Fenerbahçe ile Galatasaray Espor arasındaki bu çekişmeli derbi maçının başlama saati 18.00 ve Youtube/Wolfteam kanalından canlı yayınlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.