DOLAR 32,5123
EURO 34,5858
ALTIN 2493,107
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Workinton kıtaları aştı ABD’ye ulaştı

    Workinton kıtaları aştı ABD’ye ulaştı
    26.04.2017
    A+
    A-

    Sosyal paylaşım alanlarının Türkiye’deki ilk temsilcisi Workinton, üyelerini ABD’ye taşıyor. ABD’nin 9’ncu büyük kenti San Diego’da Co-Community ile işbirliği yapan Workinton yeni bir çalışma dünyası kurdu.

    Ortak çalışma kültürünü Türkiye’ye getiren ve yaygınlaşmasını sağlayan Workinton uluslararası bir marka olma yolunda dev bir adım attı. Türkiye’de 13 şube sayısına erişen Workinton, kıtaları aşarak Amerika’nın San Diego şehrinde de Co-Community ile işbirliği yaparak üyelerine uluslararası bağlantıların yolunu açtı. Türkiye’deki 13 şube ile bağlantılı olacak ve iş ortaklıklarının artmasına olanak sağlayacak bu gelişme, Türk şirketlerine, girişimcilere ve start-up’lara da yön gösterecek.

    Toplantı odası, sanal ofisler, ortak çalışma alanları ve hazır ofislerde girişimcilerle start-up’ların büyüyüp geliştiği bir ekosistem olan Workinton, işletmelerin global pazara bakışlarını da değiştiriyor. Workinton’un 13 şubesinde çalışmalarını yürüten firmalar San Diego’da da faaliyetlerini sürdürebilecek. Şirketler, bu sayede daha fazla yabancı yatırımcı ile iletişim kurup, ürün ve hizmetlerini daha geniş bir pazara sunma fırsatı yakalıyor.

    Dünya genelinde toplam 13.800 şube sayısına erişen ortak çalışma alanları; işletme maliyetleri, yönetim giderleri ve teknik donanım ile zaman ve para kaybetmek istemeyen işletmelerin tercihi oluyor. Workinton kişi ve kurumlar, birbirleri ile daha sıkı ilişki kurarak işlerini geliştiriyor. 2012 yılında bu sistemi Türkiye’ye getiren ve yayılmasını sağlayan Workinton, öncülüğünü, bünyesindeki firmaları global pazarlara taşıyarak da sürdürüyor.

    Workinton iş ağı sayesinde Türk şirketler, San Diego şubesinde yasal adres göstererek şube açma şansını yakalayacaklar. Bireysel çalışanlar veya kurumlar, Workinton Türkiye’de sunulan hizmetlerin tümünden San Diego şubesinde de yararlanabilecek.

    Amerika’nın 9’ncu büyük şehri olan San Diego’da, yaklaşık 1.5 milyon insan yaşıyor. Ağırlıklı olarak Los Angeles’tan gelenleri ağırlayan San Diego’da ticari hayat hızlı bir şekilde gelişiyor. Meksika sınırına yakınlığı ile ön plana çıkan San Diego, ABD’nin üçüncü büyük ekonomisi olan Kaliforniya eyaleti sınırları içinde yer alıyor.

    Workinton San Diego Direktörü Jacob Sapochnick, Türkiye’de yaptığı sunumda Amerika’da iş yapma ve yaşayabilme imkanlarını anlattı. Jacob Sapochnick, “320 milyon insanın yaşadığı ABD, Türk firmaları için ciddi bir pazar olduğu gibi dünyaya daha kolay erişim açısından da büyük bir cazibe merkezidir” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.