DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yağmur stiliniz Tchibo’da

    Yağmur stiliniz Tchibo’da
    10.10.2019
    A+
    A-

    Yağmurlu ve serin sonbahar günleri kapıda. Tchibo’nun yeni sezon trendlerini bir araya getirdiği “Yağmur Stiliniz Hazır Koleksiyonu” ile size sadece yağmurun keyfini çıkarmak kalıyor. Kadın, erkek ve çocuklar için çeşit çeşit yağmurluklar, su geçirmeyen montlar, şemsiyeler ve yağmur botlarından oluşan koleksiyon, sonbaharı renkli, keyifli ve şık bir hale getiriyor.

     

    Sonbahar geldi çattı. Tchibo sonbaharı özel bir koleksiyon ile karşılıyor: “Yağmur Stiliniz Hazır Koleksiyonu”.  Su geçirmeyen montlardan yağmurlu havalarda işinizi kolaylaştıracak fonksiyonel aksesuarlara kadar çeşit çeşit ürün Tchibo’nun yeni koleksiyonunda bir araya gelerek sonbaharı keyifle geçirmenize yardımcı oluyor.

     

    Fonksiyonel yağmur montları ile sudan ve rüzgardan etkilenmeyin!

    Tchibo’nun yeni koleksiyonunda yer alan fonksiyonel montlar rüzgar ve su geçirmemelerinin yanı sıra hava alma özelliğiyle de öne çıkıyor. 3’ü 1 Arada Fonksiyonel Outdoor Palto yağmur paltosu ve kapitone mont olarak ayrı ayrı giyilebildiği gibi birlikte de kombinlenebiliyor.  3’ü 1 Arada Yağmurluk ise Sonbahar’ın adeta vazgeçilmezlerinden… Lacivert renkli ya da çizgili olarak tercih edebileceğiniz bu yağmurluk içindeki yeleğinle birlikte ya da ayrı ayrı kullanılabiliyor. Sonbahar şıklığının vazgeçilmez parçası trençkotların yanı sıra yağmur botları, yağmur çizmeleri, 2’si 1 Arada Alışveriş ve Sırt Çantası, High Performance teknolojili, rüzgar ve su geçirmeyen Kapüşonlu Örgü Polar Mont ve otomatik katlanabilen şemsiyeler de koleksiyonda öne çıkanlar arasında…

     

    Tchibo ile çocuklar sonbaharda da dışarıda olmanın keyfini çıkarıyor

    Çocuklar, Tchibo sayesinde yağmura ve rüzgara aldırmadansokakta olmanın tadını doyasıya çıkarıyor. Rüzgar ve su geçirmeyen Yağmur Salopeti, yumuşak ve sıcacık tutan Mikropolar Mont, 4 farklı desende içi pelüş astarlı Yağmur Çizmesi ve Termal Yağmur Montu çocukları dışarda da hem koruyacak hem de şık ve konforlu olmalarını sağlayacak. Yağmurda renk değiştiren Çocuk Şemsiyesi, erkek ve kız çocukları için farklı renklerde Softshell Tulum da çocukların sürekli giymek ve kullanmak isteyeceği ürünler arasında göze çarpıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.