DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yalıkavak Karski Et Lokantası yaz konserlerine başlıyor

    Yalıkavak Karski Et Lokantası yaz konserlerine başlıyor
    12.07.2017
    A+
    A-

    Flamenco gurubu Malabadi, Yalıkavak Karski Et Lokantası ziyaretçilerine her Çarşamba ve Cumartesi leziz yemekler eşliğinde müzik keyfi yaşatacak.

    Bodrum’un değişmeyen lezzet adresi Karski Et lokantası, ziyaretçilerine keyif dolu akşamlar yaşatıyor. Türkiye’de Flamenco denilince ilk akla gelen isimlerden olan “Malabadi grubu” her Çarşamba ve her Cumartesi, Karski Et Lokantasında sahne alacak.

    “Malabadi” isimli albümleri ile kendilerini duyuran ve Türkiye’nin bir çok yerinde konserler veren Malabadi, canlı performanslarında, Türkçe ve İspanyolca cover parçalara yer verdiği gibi kendi besteleri ile Karski’ ye gelen müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

    Karski Et lokantası, 15 Temmuz’dan itibaren Malabadi grubu ile Doğan Canku, Levent Yüksel, Timur Selçuk, Paco de Lucia’dan Camaron’a, Gibsy Kings’den Jose Merce’ye kadar geniş bir yelpazede flamenko ritmini hissetmek isteyen tüm ziyaretçilerini bekliyor.

    Karski Et Lokantası Hakkında;

    Kuzunun sırtında yer alan ve nadir bulunan lezzetli bölüme verilen Karski kısmından ismini alan mekan Yalıkavak’ta bulunan eski bir taş köy evi.

    Bodrum Et’in sahibi Adnan Şen tarafından açılan mekan doğal yapısına uygun olarak şık ve huzurlu bir et lokantasına dönüştürüldü. Taş binanın orjinal tarzı korunarak dekore edilmiş taş ev içerisinde mandalina ve limon ağaçları bulunan mekan, bahçe ve kapalı alanı ile toplamda 120 kişilik kapasiteye sahip. Balıkesir ve Bodrum’ da de entegre tesisi bulunan mekan etlerini burada temin ediyor ve mekanda kuzu, oğlak çevirme ve av hayvanlarını tadılabileceği kuyu tandır bulunmaktadır.

    2014 tarihinde açılan Karski Et Lokantası, ete dair her türlü seçeneğinin bulanabileceği ve yaz kış hizmet veren bir mekan.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.