DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi

    Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi


    Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, su yalıtımında üst kalite membran ürünlerine 15 yıl garanti vermeye başladı. Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE, üstün kaliteye sahip malzemeler ile üretilen “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza atmış oldu. ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, SafeZone ile Epikon serisinin kalitesine duydukları güveni ortaya koyduklarını söyledi.

     

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi olan ODE Yalıtım, hammaddesinden ambalajına kadar üst kaliteye sahip malzemeler ile üretilen “Epikon Membran” serisi için 15 yıllık garanti sistemini hayata geçirdi. SafeZone olarak adlandırılan bu garanti ile sektörde bir ilke imza attıklarını açıklayan ODE Yalıtım Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, global bir marka olma yolundaki stratejilerini desteklemek üzere geliştirilen Epikon serisi ile su yalıtımı konusunda üst kalite ürünleri tercih eden yurtiçi ve yurtdışındaki büyük projeleri hedeflediklerini söyledi.

    SafeZone sistemine dijital kayıt yapılıyor

    Ürünlerinin kalitesine güvenlerini, başlattıkları 15 yıllık ürün garantisi ile ortaya koyduklarını söyleyen ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, sistemi şöyle anlattı: “SafeZone kapsamında 10 bin metrekarenin üzerindeki projelerde kullanılacak Epikon serisi membran ürünlerimize 15 yıl garanti uygulanacak. Bu garantiyi sistematik hale getirmek üzere www. odesafezone. com adlı bir web sitesi kurduk. Epikon membranı tercih ederek ürünümüzü uygulayanlar, sitemize girip kayıt oluşturacak. Yapılan başvuru bize ulaştıktan sonra kayıtlarımızdan gerekli kontrolleri yapıp SafeZone garanti belgesini müşterimize göndereceğiz. Böylece tüm süreçleri pratik bir şekilde takip edilebilir hale getirilen garanti sistemimizle sektörde 15 yıl ürün garantisi dönemini de başlatmış olduk.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.