DOLAR 32,586
EURO 34,7769
ALTIN 2507,735
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yapay Zekâ Teknolojisiyle INTCAS Yurtdışı Eğitim’de “En Doğru Tercihi” sunuyor

    Yapay Zekâ Teknolojisiyle INTCAS Yurtdışı Eğitim’de “En Doğru Tercihi” sunuyor
    02.10.2018
    A+
    A-

    Başarılı bir eğitim hayatı başarılı bir kariyerin habercisi olarak kabul ediliyor. Türkiye’deki önde gelen okulların kontenjanlarının sınırlı ve rekabetin çok yoğun olması ancak sınırlı bir azınlığın bu okullara yerleşebildiği gerçeğini önümüze seriyor. Oysa başka bir alternatif daha var: yurtdışında eğitim. Kayıt sürecinde karşılaşılan bürokrasiyle mücadele etmek ve stres çoğu kişi için yıldırıcı olsa da yurtdışında eğitim almak çok daha fazla fırsat sunuyor. Global bir vizyona sahip olmak, kaliteli bir eğitim almak, en azından bir yabancı dilde uzmanlaşmak bunlardan sadece birkaçı. Kaliteli bir eğitimin herkesin hakkı olduğu inancıyla yola çıkan İngiltere merkezli EdTEch şirketi INTCAS, dünyanın birçok noktasında olduğu gibi Türkiye’de de öğrencilere en iyi okullarda eğitim almaları için yardımcı olmaya geliyor. Teknolojik altyapısıyla eğitim danışmanlık hizmetine devrimsel yaklaşım getiren INTCAS, yurtdışında eğitim için tüm süreçleri çok kolay hale getiriyor ve gençlerin başarılı bir kariyere ulaşmalarına yardımcı oluyor.

    Sisteme getirdikleri yenilikçi yaklaşımla okulları değil, öğrencileri merkeze aldıklarını aktaran INTCAS Türkiye Genel Müdürü Tanzu Zerrin, “Hem destek merkezimizdeki danışmanlarımızla hem de yapay zekâ yazılımımızla her öğrenci için ‘En doğru tercihin ne?’ sorusunun yanıtını arıyoruz. Bu sayede her öğrenciye en uygun okulu, bölümü ve hatta ülkeyi buluyoruz. Bu da mutlu ve başarılı bir kariyerin kapılarını açıyor” dedi. INTCAS’ın teknolojik altyapısı sayesinde üstün bir hizmet anlayışına sahip olduğunu ifade eden Zerrin, bu sayede bürokratik süreçleri çok daha kolay yönettiklerini ve öğrencilerin hayallerindeki okula kabul edilme şansını da artırdıklarını söyledi.

    Dil ve okul giriş sınavlarına hazırlanmak, kariyer planlaması yapmak, hatta burs bulmak mümkün

    INTCAS ile öğrencilerin ve velilerin yurtdışı eğitim kararını aldıktan sonra tüm aşamaları çok daha stressiz ve kolay bir şekilde geçirdiklerine değinen Zerrin, “INTCAS yurtdışı eğitim için öğrencilere birçok farklı seçenek sunuyor. Başvuru öncesi, sırası ve sonrasında hemen her adımda onlara destek verebiliyor. Örneğin, yabancı dil sınavına hazırlık, kariyer planlaması ve danışmanlığı, okul giriş sınavlarına hazırlık, kişisel gelişim kursları gibi hizmetler gençlerin hayallerindeki okula tam donanımlı olarak gitmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca özel burslara erişim sağlayarak gençlere eğitimlerini finanse etmelerinde de yardımcı oluyoruz. Bu özellikle başarılı ve maddi durumu yetersiz öğrencilere çok önemli kapılar açılmasını sağlıyor” dedi.

    INTCAS Genel Müdürü Tanju Zerrin, “Sadece sınırlı eğitim kurumları ve ülkeler hakkında bilgi alan öğrenciler, çoğu zaman tercihlerinden çok da memnun olmuyorlar. Bu da en güzel ve verimli geçmesi gereken yılların mutsuz ve pişmanlıkla geçmesine neden oluyor. INTCAS olarak öğrencilerin doğru okulu, bölümü hatta ülkeyi tercih etmesini çok önemsiyoruz. Çünkü bir kişi için mutlu bir kariyerin kapılarını açan bir okul, bir başkası için aynı sonucu vermiyor. Çünkü kişilikler, beklentiler ve yetenekler farklı. Biz tam olarak buna göre öğrencileri yönlendirmeye özen gösteriyoruz. Dünyanın birçok ülkesinde önde gelen yüzlerce okulla çalışıyoruz. Türk öğrenciler genelde Avrupa ülkeleri, ABD ve Avustralya’ya yöneliyor. Oysa seçenekleri bunlarla sınırlı değil. Biz öğrencilere yeteneklerine, akademik başarılarına ve kişiliklerine en uygun tercihleri yapmaları için danışmanlık veriyor, tercih ettikleri okullara yerleşmeleri için süreçte tüm başvuru işlemlerinde yanlarında oluyoruz. Bu da gençlerin hayallerine kavuşmalarını sağlıyor” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.