DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yarı maraton yarı eğlence; RunMarisRun

    Yarı maraton yarı eğlence; RunMarisRun
    01.04.2017
    A+
    A-

    Düzenlediği organizasyonlar ile hem spor hem de eğlenceyi hayatımıza katan Uzunetap, 8-9 Nisan tarihlerinde Marmaris’te gerçekleşecek “RunMarisRun” ile 7’den 70’e herkesi sporla buluşturuyor!
    Uzunetap ve Marmaris Belediyesi işbirliği ile 9 Nisan’da start alacak olan “RunMarisRun” Yarı Maratonu ile hem spor yapacak hem de eğlenceye doyacaksınız.
    “RunMarisRun” etkinliğinde, 21,1 km yarı maraton, 10 km ve 5 km’lik kategorilerin yansıra çocuklar için 0,5 km MiniMaris ve 2km’lik halk koşusu kategorisi bulunuyor. Yarış öncesinde düzenlenecek konserler, makarna partisi ve birbirinden keyifli aktiviteler ile spor ve eğlence dolu bir hafta sonu sizi bekliyor.
    Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası, dereceye giren yarışmacılara ise koşu sonrası düzenlenecek törende ödül olarak kupa ve para ödülü verilecek.
    Marmaris Belediyesi katkıları ile gerçekleşen RunMarisRun etkinliğinde dünyaca ünlü spor markası Under Armour, Garmin, D-Resort Grand Azur Hotel, Netsel Marina, Ahu Hastanesi, Kralworld Radio ve NTVSpor gibi birbirinden önemli sponsorlar yer alırken AKUT gönüllüleri de etkinliğe destek veriyor. “RunMarisRun” etkinliğine www. uzunetap. com’dan online olarak kayıt yapabilirsiniz. Ayrıca Marmaris’te geçireceğiniz harika bir hafta sonu için D-Resort Grand Azur Otel, RunMarisRun katılımcıları için hazırladığı avantajlı paketleri sizin için sunuyor.
    Yarış Programı:
    8 Nisan Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacak organizasyon kayıtlar ve kit tesliminden sonra etkinlik alanında düzenlenecek çeşitli aktiviteler, makarna partisi ve Grup yirmi7 konseri ile devam edecek. Yarışlar 9 Nisan Pazar günü start alacak ve 13:00’da gerçekleşecek ödül töreni, Buray ve Tugba Yurt konserleri ile organizasyon sona erecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.