DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yarıyıl Tatili Hediyeleri Atasun Optik’in Çocuk Kulübünden

    16.01.2018
    A+
    A-

    Atasun Optik heyecanla beklenen yarıyıl tatili için çocuklara özel tam 30 bin hediye hazırladı. Atasun Optik’in Çocuk Kulübü’ne üye olan ebeveynler 40 ilde istedikleri 180 noktadan dünya klasiği veya renkli alıştırmalarla dolu oyun kitaplarını alabilecek.

    Her yaşa, her ihtiyaca uygun, bütçenizi düşünen çok çeşit güneş gözlüğü sunan Atasun Optik, yarıyıl tatilini heyecanla bekleyen çocuklara, Çocuk Kulübü’ne üye olan anne babalar aracılığıyla 30 bin dünya klasiği ve oyun kitabı hediye ediyor.

    19 Ocak – 4 Şubat 2018 tarihleri arasında Atasun Optik’e gelen Çocuk Kulübü üyeleri bir dünya klasiği ya da içinde çeşitli alıştırmaların bir arada bulunduğu eğlenceli bir oyun kitabının sahibi oluyor.

    ‘Atasun Optik’te çocukların yeri ayrı’ sloganı ile yıl boyunca çeşitli ayrıcalıklarla buluşan Atasun Optik’in Çocuk Kulübü üyeleri 31 Mart 2018’e kadar güneş gözlüğü alışverişlerinde yüzde 10 indirim avantajına da sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.