DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşam alanına dönüşen renkli banyolar ezberleri bozuyor

    Yaşam alanına dönüşen renkli banyolar ezberleri bozuyor
    11.03.2020
    A+
    A-

    Hayal gücünün sınırlarını zorlayan klasik banyo algımızı değiştirecek ürünler CNR Expo’daki UNICERA fuarında yarım asırlık tecrübe ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. 1960’ların sanatsal tasarımlarından günümüzün sade ve işlevsel çizgilerine kadar, 300’e yakın rengarenk banyo küveti ve diğer malzemeyi tüketicilerin beğenisine sunan Sanacryl, banyoları kısa kullanım alanı olmaktan çıkararak yaşam alanına dönüştürüyor. Zaman yolculuğunu andıran tasarımlarıyla dünyanın 35 ülkesinde talep gören ürünlerin yaratıcısı Sanacryl, sudan korkan çocuklara özel ürünleriyle de ebeveynlerin en büyük problemlerinden birini çözüme kavuşturuyor ve çocukların su adaptasyonunu hızlandırıyor. Günün yorgunluğunu jakuzi ile atmak isteyenlere evde bu imkanı sunan Sanacryl, banyo tasarımlarında sınırları zorlayarak yeni bir dönemi başlatıyor.

    Banyolarda ezber bozan Sanacryl, birbirinden renkli ve özel tasarım ürünleriyle klasik banyo algısını değiştiriyor. 50 yıla yakın süredir, en özel ürünleri tüketicilerin beğenisine sunan şirket, banyo küvetleri, duş tekneleri, havuzlar, jakuziler, outdoor / indoor SPA sistemler, kompakt kabinler, dikey duş sistemleri, solid duş zeminleri ve lavabolardan oluşan 300’den fazla çeşit ürünü, renk ve tasarım açısından yeniden yorumluyor. 1960’ların sanatsal küvet tasarımlarının yanı sıra günümüzün işlevsel ve sade çizgilerini de kullanan Sanacryl, tasarımlarıyla zaman yolculuğuna çıkarıyor. Kendini; kültleşmiş Hollywood filmlerinin efsanevi aktristi Marilyn Monroe gibi hissetmek isteyenlere, dönemin efsanevi ayaklı küvetlerinde keyif yapma şansı veren Sanacryl, bu özel ürünleri sarı, kırmızı ve turuncu gibi pastel renklerle yeniden yorumluyor. Dönemin ruhunu en iyi şekilde yansıtan bu ürünler, günümüzün kaliteli ve hijyenik malzemelerinin yanı sıra üstün teknoloji ile akıllı cihazlarla eşleşerek daha işlevli hale geliyor. Ayrıca dijital ekranlardan suyun kontrolü her zaman ayarlanabiliyor ve istenilen seviyede tutulabiliyor.

    İŞ HAYATININ STRESİNDEN EVDEKİ JAKUZİ İLE KURTULMAK MÜMKÜN

    İş hayatının yorucu atmosferinden kurtulmak isteyenlere evde jakuzi keyfi sunan Sanacryl, evlerde konforu zirveye taşıyor. Yıkan ve çık şeklinde hızlı bir çözüm değil de daha uzun dinlenme alanı yaratmak isteyenler için Sanacryl, banyolarda bir yaşam ve dinlenme alanı oluşturuyor. Sanacryl’in sunduğu modern çözümler pratikliği ve ölçü esnekliği sayesinde her eve kolaylıkla uygulanabiliyor.

    ÇOCUKLARA SUYU SEVDİREN TASARIMLAR

    Çocuklara özel ürünler geliştiren şirket, su korkusu yaşayan çocukların bu durumu aşması ve suyu sevmesi için eğlenceli küvetler de geliştiriyor. Dünyanın birçok ülkesinde tercih edilen ve uzmanlar tarafından önerilen bu ürünler, çocukların yüzme öncesi pratik yapmasını sağladığı gibi bebeklerin de gelişimine katkıda bulunuyor.

    Dünyanın birçok ülkesinde ürünleri sevilerek tercih edilen şirket Libya, Tacikistan, Portekiz, İsrail, Yunanistan, Almanya, Fildişi Sahili, Suudi Arabistan, Bosna-Hersek, Gürcistan, Azerbaycan, Katar, Kıbrıs, Birleşik Arap Emirlikleri, Çeçenistan, Türkmenistan, Moldova, İngiltere, Irak, Mısır, Rusya, Bulgaristan, Özbekistan, Makedonya, Kırgızistan, Karadağ, Tunus, Senegal, Malta, Çad, Cezayir, Nijerya, Sudan ve Amerika Birleşik Devletleri’nin de aralarında yer aldığı 35 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

    10 – 14 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı UNİCERA’da ürünlerini sergilemeye hazırlanan Sanacryl, dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçiye bu özel ürünleri deneyimleme fırsatı sunacak. Halihazırda 35 ülkeye ihracat yapan Sanacryl standının, fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından biri olması bekleniyor.

    CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek UNICERA Fuarı’nda Sanacryl, Hall 2-B-01 nolu alanda birbirinden özel tasarım ürünlerini sergileyecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.