DOLAR 32,5508
EURO 34,9029
ALTIN 2437,586
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşam modunuzu değiştirecek ev kokuları ile tanışın

    Yaşam modunuzu değiştirecek ev kokuları ile tanışın
    22.10.2019
    A+
    A-

    L’Occitane’ın yeni ev koleksiyonu, adeta Provence’daki keyifli anların bir yansıması. Dört farklı ev kokusu, güçlü duyularla birleştirildi ve yeni bir yaşam sanatına imza atıldı.

    Provence’da lavantalar, tarlaları adeta yumuşacık bir örtü gibi kaplar. Uzun ve keyifli akşamlarda size gün batımı eşlik eder. Bu sihirli atmosferde hayatın basit zevklerinden tat alma arzusuyla dolarsınız. L’Occitane, Provence’ın en iyi içeriklerini ev ve yaşam ürünlerinde kullanarak size de bu deneyimi yaşatıyor.

    4 Renk, 4 koku ve 4 Mod…

    Sağlıklı yaşam bir histir. Ve bu hisler kokularla bağdaşır.

    Herhangi birinin evine ilk adım attığınızda ya da kendi evinizde, sizi ilk etkileyen şey kokudur. Nasıl koktuğunu bilirsiniz ve size ne hissettirdiği hep aklınızda kalır. Kokular her şeydir. Dakikalariçinde modunuzu değiştirebilir. Ruh halinizi kokular tazeler. Nerede olursanız olun evinizde hissedersiniz.

    L’Occitane’ın yeni ev koleksiyonusizi içine alır. Rahatlama ihtiyacınız varsa; Cocon de Sérénité sizi bu moda hazırlar. Kendinizle barışık bir moddaysanız; Source d’Harmonie, özgür ve canlı hissetmek istiyorsanız; Souffle de Liberté ayaklarınızı yerden kesecek bir koku. Eğer ihtiyacınız olan şey pozitiflik ve ruh sağlığı ise Douceur Immortelle’den başkasını aramayın.

    BİTKİLERİN RUHU

    L’OCCIANE’IN KALBİ..

    L’Occitane’ın Yaşam Kaynağı; Esansiyel Yağlar

    1976 yılında L’Occitane’ın kurucusu Olivier Baussan, ilk defa biberiye damıtmaya başladığı sırada çok az şey biliyordu. O günden beri bu benzersiz içeriklerle ilgili pek çok şey öğrendi. Bitkilerin ruhunu keşfetti. Yapraklardan, tohumlardan, çiçeklerden, meyvelerden , kök ve ağaç kabuklarından elde edilen özler ve esansiyel yağların hem tıbbı hem tedavi amaçlı kullanılabileceğini gördü.

    L’Occitane, her birinin kendine özgü kokusu ve özelliği olan bu benzersiz esansiyel yağları bir araya getirerek eviniz, bedeniniz ve ruhunuz için farklı ürün içeriklerinde kullandı. Ve bunu Art de Vivre yani Yaşam Sanatı olarak adlandırdı. Markanın yeni ev koleksiyonu ise çok güçlü ve etkili kokulara odaklanıyor.

    Cocon de Serenite

    Rahatlatıcı Mavi

    Yoğun Sakinlik ve Huzur..

    Rahatlatıcı özellikleriyle bilinen esansiyel yağlar, sakin ve huzurlu bir kozaya girmenizi sağlar. Sizi dinginliğin ve huzurun doruklarına çıkarır. Tatlı portakalla bir arada bulunan lavanta esansiyel yağı, bergamot, mandalina, sardunya. Rahatlamanız ve ruh sağlığınız için.Daha fazla etki için, mum, yastık spreyi, vücut sabunu ve oda kokusu refiliylebir arada kullanımı önerilir.

     

    Source d’Harmonie

    Yeşilin Ahengi

    Kendinizi Yeniden Keşfedin..

    İçsel benliğinize uyum sağlayın. Provence ormanlarında doğaçlama bir gezi yaptığınızı hayal edin. Çam ağaçlarının reçine kokusunu içinize çekin ve ormanın fısıltısını dinleyin. L’Occitane bu seride uyumu, selvi, kekik, okaliptüs, ardıç ve ylang ylang esansiyel yağlarının karışımı ile yakalıyor. Seri ile birlikte mum, oda kokusu, vücut sabununun beraber kullanımı öneriliyor.

    Souffle de Liberte

    Canlandırıcı Turkuaz

    Bir nefes taze hava..

    Yüksek bir uçurumdan, aşağıdaki denize baktığınızı hayal edin, burada derin nefes aldığınızı düşünün ve özgürlik hissini yaşayın. Şimdi bu kayalıkların Provence’da olduğunu ve Akdeniz’i izlediğinizi düşünün. Rüzgar okyanustan yükselerek adeta sıcağı bastırıyor ve yüzünüzü okşuyor. Dünyanın nefes almasını sağlamak için yoğun bir tazelik patlaması..

    L’Occitane, bu canlandırıcı tazeliği, zindeliği hissedebilmeniz için nane, çam, biberiye, tatlı portakal, dağ biberi esansiyel yağlarının karışımı ile bu seriyi elde etti.

    Douceur Immortelle

    Neşelendirici Sarı

    Sizi Gülümseten Anlar..

    Uzun ve ılık bir Provence günü ardından, akşam saatlerindebitki ve çiçkelerle karışık tüm kokuları hissedersiniz.

    Tüm manzaraya solmakta olan güneş tarafından öpülerek sarıya boyanır. Bu sıcak ve içten görüntü dostlarınızla beraber masa başında oturarak, Provence’ın sıcaklığını hissetmek için en özel anlara dönüşür. Ölmezotu, fesleğen, okaliptüs, dağ biberi, selvi kokularını bu seride hissedebilirsiniz. Sizi gülümseten ve içten içe iyi hissetmenizi sağlayacak bir koku.. Adeta yaşama sevincinin kokusu…

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.