DOLAR 32,3353
EURO 35,1763
ALTIN 2240,281
BIST 8754,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaşlı hastaları olan doktorlar için efektif çözümler

    Yaşlı hastaları olan doktorlar için efektif çözümler
    28.03.2020
    A+
    A-

    Dünyayı etkisi alan Corona virüsü hayat şartlarını her geçen gün daha çok zorlaştırmaya devam ediyor. Alınan yeni kararla birlikte 65 yaş ve üstü yaşlılara sokağa çıkma yasağı geldi. 11Sight, kişiyle anında görüntülü bağlantı kurulmasını sağlayarak sağlık kuruluşlarına yeni hizmet fırsatları sunuyor.

    Ev karantinası yaşanılan bugünlerde yaşlılığın getirdiği sağlık problemleri, bireyleri birçok yönden olumsuz etkiliyor. Sokağa çıkma yasağı ile birlikte yaşlılar doktora gidemiyor. 11Sight bu durumda yaşlı hastaların doktorlarına tek tıkla erişebilmelerini sağlayarak, 11Sight’ı kullanan doktorların hastalarına görüntülü olarak ulaşabilmelerine olanak sağlıyor.

    COVİD-19 DÖNEMİNE ÖZEL HİJYENİK KOŞULLARDA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME SİSTEMİ

    11Sight’ın sağlık hizmetlerindeki kullanımında hastanın şikayetleri görüntülü görüşme ile doktor tarafından irdelenerek, gerekli testler talep edilip, hastanın ilettiği test sonuçları doktor tarafından değerlendirilebiliyor. Özellikle içinden geçilen bu özel dönemde her şeyden önce hastanelerin gereksiz şekilde meşgul edilmesinin, doktorların zamanını daha efektif şekilde yönetmeleri ve hem hastanın hem de doktorun daha hijyenik koşullarda çalışmasına olanak sağlanıyor.

    Yaşlı bakım evlerinde kalan yakınlarınız artık size uzak değil

    Yaşlı bakım evinde kalan bir yakınınız için de 11Sight en ideal çözümü sunuyor. Yaşlı bakım evlerinde kullanılacak 11Sight sistemi ile sevdiklerinin yanlarına şu dönemde zorunlu olarak gidemeyen kişiler onları tek tıkla arayabilir, böylece diledikleri an iletişim sağlayabilirler.

    Kurumların 11Sight‘ın yenilikçi teknolojisinden yararlanmaları için herhangi bir uygulama indirmeleri de gerekmiyor, müşteri aramaları telefon, tablet ya da bilgisayarda web tarayıcıları üzerinden yanıtlanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.