DOLAR 32,4836
EURO 34,7542
ALTIN 2439,992
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yatak odalarında yalın şıklığın gücünü hissedin

    Yatak odalarında yalın şıklığın gücünü hissedin
    09.10.2018
    A+
    A-

    Farklı tarzlara hitap eden zengin ev tekstili koleksiyonuyla dikkat çeken Yataş Bedding’in rafine tasarımlarıyla yatak odalarına şıklığı taşıyor. Yeni başlangıçların ve zaferin simgesi at motifleriyle tasarımda fark yaratan Daniel nevresim takımı ve özel jakar dokumasıyla göz alıcı bir şıklık sunan Tessa yatak örtüsü seti, yalınlığın gücünü ortaya koyuyor.

    Yataş Bedding, özgün tasarımları, kaliteli kumaşları ve zengin renk skalasıyla öne çıkan nevresim takımları ve yatak örtüsü setleriyle yatak odalarında rafine bir şıklık yaratıyor. Farklı zevklere ve tarzlara hitap eden geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Yataş Bedding koleksiyonundaki uyumlu tasarımlar birbiriyle kolayca kombinlenebiliyor.

    Yataş Bedding’in koleksiyonunun yeni ürünlerinden biri olan Daniel nevresim takımı, zaferin ve yeni başlangıçların simgesi olan ve birçok kültürde kutsal sayılan at motifleriyle güçlü bir karakter kazanıyor. Minimal tarzı ve yalın rengiyle son derece şık bir görüntüye sahip Daniel nevresim takımı, %100 pamuk, Ranforce kumaşıyla da rahat bir uyku vaat ediyor.

    Şönel iplik kalitesine sahip özel jakarlı dokumasıyla dikkat çeken Tessa yatak örtüsü setiise modern ve şık bir tasarıma sahip. Dokusu son derece yumuşak olan Tessa yatak örtüsü seti, bej, mürdüm ve taş gibi zarif renk seçenekleriyle rafine bir asalet sergiliyor. Tessa yatak örtüsü seti, yalınlığın gücüyle farklı desen ve renklerle mükemmel bir uyum yakalıyor. Daniel nevresim takımı ve Tessa yatak örtüsü seti tüm Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarında yatak odalarını minimalizmin şıklığıyla yenilemek isteyenleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.