DOLAR 32,4636
EURO 34,7571
ALTIN 2438,798
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş İran’daki 8. mağazasını Tebriz’de açtı

    Yataş İran’daki 8. mağazasını Tebriz’de açtı
    01.02.2018
    A+
    A-

    Global bir marka olma hedefiyle hızla büyüyen ve satış kanallarını yaygınlaştıran Yataş Grup, İran’daki 8. mağazasını Enza Home markasıyla Tebriz’de açtı. Şehrin en işlek anayolunda hizmet verecek 4 katlı 3 bin metrekarelik mağazanın açılışına Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız’ın yanı sıra Tebriz Başkonsolosu Çağlar Fahri Çakıralp, ve Tebriz Ticaret Ataşesi Yavuz Selim Özden de katıldı. Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız, İran’ın uzun süredir yatırım yaptıkları ve güvendikleri bir ülke olduğuna dikkat çekerek ortak kültür ve zevklerimizin ev dekorasyonuna da yansıdığını söyledi.

    Yurtiçi ve yurtdışındaki mağaza yatırımları ile yatak, ev tekstili ve mobilya sektöründe müşterilerini kalite ile buluşturan Yataş Grup, İran’daki 8. mağazasını Enza Home markasıyla Tebriz’de açtı. Tebriz’in ilk Enza Home mağazası, kentin merkezinde ve en işlek anayolu üzerinde 4 kattan oluşan 3 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Mağazanın açılış töreninde Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız, Yataş Grup Uluslararası Satış Direktörü Mutlu Meşelik, Türkiye’nin Tebriz Başkonsolosu Çağlar Fahri Çakıralp ve Tebriz Ticaret Ataşesi Yavuz Selim Özden de hazır bulundu.

     

    Açılışını yaptıkları Enza Home mağazası ile İran’daki mağazalarını 8’e, dünyadaki mağaza sayılarını ise 56’ya çıkardıklarını söyleyen Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız,“Yataş Grup olarak bu yıl 42. yılımızı kutluyoruz. Türkiye’de mobilya sektöründeki en büyük ikinci grubuz aynı zamanda İran’da da mobilya sektöründe en çok bilinen ilk 3 marka arasında yer alıyoruz. Bugün Yataş Grup olarak 31 ülkede 50’i aşkın mağazamızla büyümeye devam ederek dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İran’da da en büyük marka olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.  dedi.

    Yataş’tan yurtdışı atağı!

    Turquality Marka Destek Programı kapsamına alınan Yataş Grup, yurtdışında da büyümesini sürdürüyor. 24 saat ışıkları hiç sönmeyen global bir marka olmak için kolları sıvayan ve yatırımlarına hız veren şirket, bu yıl yurtdışındaki mağaza sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.