DOLAR 32,5865
EURO 34,8071
ALTIN 2504,642
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş’tan Yataklar Değişsin, Uykular Yenilensin kampanyası

    Yataş’tan Yataklar Değişsin, Uykular Yenilensin kampanyası
    19.11.2017
    A+
    A-

    Yataş Geleneksel Değiştirme Kampanyasıyla markası ve modeli ne olursa olsun eski yatağınızı evinizden alıyor, yeni Yataş’ınızı evinize teslim ediyor. Yatak, baza ve başlıklarda NET %35 indirimle Yataş uykusuyla tanışıp gerçek uykuyu yaşayın.

    İndirim kampanyaları 1 Kasım – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında yatak, baza ve başlıklarda net %35 indirim, yastık ve yorganlarda etiketin yarısı, renkli ev tekstilinde %50’ye varan indirim kampanyaları geçerlidir. Yataklarda, ayın ürünlerinde net %50 indirim, baza ve başlıklarda ayın ürünlerinde net %40 indirim geçerlidir. Ev tekstili indirim kampanyaları yeni sezon ürünlerinde geçerli değildir. Kampanyalar birbirleri ile birleştirilemez.

    Yataş, ürünlerin görünüm ve özelliklerinde önceden belirtmeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu web sitesinde yer alan fiyatlar tavsiye edilen fiyatlardır. Yataş, web sitesinde yer alan fiyatları haber vermeksizin değiştirme hakkına sahiptir. Baskı ve tipografik hatalardan kaynaklanan yanlışlıklar Yataş için bağlayıcı değildir. Kampanya ürünleri, üretim ve stok imkânlarıyla sınırlıdır. Belirtilen fiyatlar TL cinsindendir. Fiyatlara %18 KDV dahildir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.