DOLAR 32,5208
EURO 34,7442
ALTIN 2493,509
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz bitmeden mobilyanızı hesaplı değiştirin 

    Yaz bitmeden mobilyanızı hesaplı değiştirin 
    16.08.2018
    A+
    A-

    Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen Buka, yazın son döneminde evinde değişiklik yapmak isteyenlere indirim fırsatı sunmaya devam ediyor. Ağustos kampanyası kapsamında Buka’dan satın alınan tüm oturma gruplarında, sehpalarda ve Hoppekids çocuk ürünlerinde yüzde 35, yemek odalarında ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.

     Akıllı değişim konseptiyle öne çıkan ve her eve uyum sağlayabilecek ürünleriyle sayısız alternatif sunan Buka, evini yenilemek isteyenlere ve yeni evlenecek çiftlere özel fırsatlar sunmaya yazın son döneminde de devam ediyor. Tüm oturma grubu, sehpa ve Hoppekids çocuk mobilyası ürünlerinde geçerli olan kampanya kapsamında yüzde 35 indirim fırsatı elde edilecek. Yemek odalarında ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

    500’den fazla kumaş seçeneği

    Buka koltuklarından satın alanlar, aynı zamanda sunulan ilave kılıflarla mobilyalarının tarzını istedikleri zaman özgürce değiştirebiliyor ve mekâna bambaşka bir hava getirebilme imkânı elde ediyor. Kolaylıkla değiştirilip, yıkanabilen veya kuru temizleme yapılabilen kılıflar pratik kullanımlarıyla günlük hayatı kolaylaştırıyor. 500’den fazla kumaş ile birbirinden farklı renk ve desen seçeneği bulunan Buka’da aynı zamanda kumaş çeşitliliği mevsimlere göre mobilyalarda kışın sıcak, yazın serin dokuyu yakalama fırsatı sunuyor.

    Not: Kampanya aksesuarlar hariç uygulanmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.