DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaza beyaz yakışır Stil44 Derin serisi

    Yaza beyaz yakışır Stil44 Derin serisi
    13.07.2017
    A+
    A-

    Ahşap ve seramikle bütünleşmiş tamamen el yapımı ürünlerden oluşan Stil44 Derin serisi, özgün tasarımları ile yazın rengi beyazı size getiriyor.

    Yazın sıcak, keyifli, yalın havası Stil44 Derin Serisi ile artık dileğiniz mekanlar da hayat bulabiliyor. Mavi ile renklenen beyazı ağırlık seride yaşadığınız mekanlara ferahlık getiriyor. Geniş bir ürün çeşitliliği olan Derin Serisinde, aynadan lavaboya, sehpadan, duvar karolarına, dresuara , tabure ve duvar tabağına kadar pek çok seçenek yer alıyor. Hepsi el işi olan bu ürünler kişinin dilediği boyutlarda da üretilip hazırlanabiliyor.

    Slogan olarak “Binyılların Mirası”nı kullanan Stil44, dünya ve insan için olmazsa olmaz dört maddenin; yani toprak, su, ateş ve havanın birleşmesine insan eli değerek oluşturulan seramik sanatının binyılların ötesinden günümüze, bugünden de geleceğe armağan olduğunu vurguluyor ve özgün ürünlerini bu felsefe ile yaratıyor.

    Stil44,seramik sanatının herkes için ulaşılabilir olmasını ilke ediniyor

    Dekorasyonda kimlik oluşturmaya yönelik tasarım çalışmaları ile kişiye, firma kimliğine ve talebe özel üretim yapabilme esnekliğine sahip olan firma, yarattığı markayı yeni koleksiyonlar ile her gün daha yukarı taşımaya kararlı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.