DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaza girerken Dekorawall’dan kırmızı tuğla desen

    Yaza girerken Dekorawall’dan kırmızı tuğla desen
    01.06.2018
    A+
    A-

    İnovatif bir ürün olarak fark yaratan Dekorawall duvar panelleri, doğaltaş ve tuğla desenlerini özgün tasarım anlayışıyla buluşturuyor. Dekorawall‘un tuğla desen serisinde yer alan kırmızı tonlu duvar paneli ise yaz aylarında evini yenilemek isteyenler için ideal bir seçenek oluşturuyor.

    Yaşam alanlarının duvar dekorasyonu için yenilikli ürünler geliştiren Dekorawall, farklı renklere ve özgün desenlere sahip şık duvar panelleri ile öne çıkıyor. Dekorawall‘un tuğla desenli duvar panelleri koleksiyonunda yer alan kırmızı panel ise yaz aylarında çekici ve cazip bir atmosfer yaratmak isteyenlere ideal bir seçenek sunuyor. Tuğla desenli kırmızı model, doğal görünümün yanı sıra dikkat çekici bir ortam yaratmayı başarıyor.

    Dekoratif ve sağlıklı ürünler

    Dekoratif özelliğiyle birlikte sağlıklı bir ürün olarak fark yaratan Dekorawall duvar panelleri; ses ve ısı yalıtımı sağlamanın yanı sıra su geçirmiyor, zamanla yapışkanlığını ve izolasyon özelliğini kaybetmiyor, koku yapmıyor, kolay temizleniyor ve antibakteriyel özelliğe sahip bulunuyor. Toksik madde içermeyen Dekorawall, darbeyi de %100 absorbe ediyor.

    İç mimarlara, dekoratörlere ve dekorasyonda farklılık arayanlara alternatif bir çözüm sunan Dekorawall duvar panelleri, üç boyutlu desenleri ve doğal görünümleriyle dekore edildikleri yaşam alanlarına farklı bir estetik ve yeni bir şıklık kazandırıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.