DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazın ışıltısını cildinize taşıyın Tahsin Eryılmaz ile “Doğal Yaz Makyajı”

    Yazın ışıltısını cildinize taşıyın  Tahsin Eryılmaz ile “Doğal Yaz Makyajı”
    31.07.2018
    A+
    A-

    Sıcakların artmasıyla birlikte makyaj çantalarından birçok ürün tatile çıktı. Kullanılan ürünlerin ince yapılı olmasına dikkat eden kadınlar, yaz boyunca cildini fazla ürünle yormak istemiyor. Farmasi Makyaj Artisti Tahsin Eryılmaz, yazın taze ve ışıltılı bir cilt isteyen kadınlar için yaz makyajı önerilerinde bulunuyor.

    Yaz aylarının gelmesiyle kadınlar daha doğal bir görünüm elde edebilecekleri makyaj uygulamalarına başvuruyor. Farmasi Makyaj Artisti Tahsin Eryılmaz, yazın makyaj yaparken fondöten yerine renkli nemlendiriciler kullanılabileceğini söylüyor ve doğal görünümlü yaz makyajının ipuçlarını paylaşıyor.

    Yok gibi bir yaz makyajı

    Makyaj yaparken kullanılan ürünler, uygulanan renkler doğru dokunuş ile yüzdeki güzelliği ortaya çıkarıyor. Bu dokunuşlar doğru trendler ile hem zamana hem de mevsime uyum sağladığında mükemmel bir görünüme kavuşturuyor. Yazın sıcak havalarda fondöten seçiminin çok önemli olduğunu vurgulayan Farmasi Makyaj Artisti Tahsin Eryılmaz,

    “Cildinizin nefes almasına özen gösterin. Terleme nedeniyle cildiniz kuruyacağı için her daim nemli kalmasını sağlayacak ürünler kullanın. Yazın daha hafif bir makyaj hissi için fondöten yerine güneş koruması içeren renkli nemlendiricileri tercih edin. Açık ve orta renk seçenekleri bulunan bu nemlendiriciler her cilt tipine ve tonuna uyum sağlıyor. İçerisinde barındırdığı güneş koruyucu etki ile cildi güneşin zararlı ışınlarından da koruyor” dedi.  Yaz mevsiminde doğal görünümlü makyaj için hafif ürünler kullanımının daha uygun olduğunu söyleyen Tahsin Eryılmaz, “Terleme ihtimalini düşünerek daha ince eye-liner uygulamalı ve hafif yaz renklerindeki farlar kullanılmalı” dedi. Dolgun kirpiklerin bu yaz da moda olacağını belirten Eryılmaz, “Makyajınızı hafif bir allık ve doğal tonlarda pembe bir rujla tamamlayıp canlı bir görünüm kazanabilirsiniz” dedi.

    Farmasi All in One CC Krem ile doğal ve canlı görünüm

    CC kremlerin yaz makyajı için vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Tahsin Eryılmaz,Farmasi All in One CC Krem ultra hafif formülüyle gözenekleri tıkamadan cilt kusurlarını gizliyor, cilt tonunu eşitliyor ve yazın kusursuz görünmenize yardım ediyor. Cildi nemlendirirken 25 spf ile güneşin zararlı ışınlarından da koruyor.” diyerek favori ürününü belirtti.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.