DOLAR 32,459
EURO 34,6888
ALTIN 2434,465
BIST 9883,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazın keyfini Nuxe Sun ile sürün

    Yazın keyfini Nuxe Sun ile sürün
    22.06.2017
    A+
    A-

    Her sezon daha da genişleyen NUXE Sun serisi, içeriğindeki su ve güneş çiçekleriyle ideal koruma ve göz kamaştıran ışıltı sağlarken bitkisel içeriklerle zenginleştirilmiş, foto-yaşlanma karşıtı etkisiyle de güneşle dost bir yaz vadediyor.

    NUXE Sun serisinin öne çıkan üyelerinden Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü, tek bir ürünle hem yüz, hem de vücut için koruma arayanlara benzersiz bir çözüm sunuyor. Hızlı emilen dokusuyla kullanım keyfi sunan “Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü SPF 20”, cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken etkin bir nemlendirme sağlıyor. Seriye yeni katılan “Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü SPF 30” ise tüp formu ile dikkat çekiyor.

    SPF 20 ve SPF 30 seçenekleriyle NUXE Sun Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü’nün içeriğinde, ciltteki nem kaybını önleyen su sümbülü, cildi güneşin ısıtıcı etkilerine karşı koruyan Kau Pe çiçeği, foto-yaşlanmaya karşı koruyan pirinç, biberiye ve pancardan elde edilen DNA prekürsörleri yer alıyor. Tatlı portakal, tiare çiçeği ve vanilya kokusuyla yaz mevsimini unutulmaz kılan NUXE Sun serisi, her cildin ihtiyaçlarına hitap eden ürün seçenekleriyle sıcak yaz günlerine göz kırpıyor.

    NUXE Sun Serisi…

    İçeriğindeki 4 filtre ile hem UVB hem de UVA ışınlarına karşı cildi koruyor. Böylece hem güneş yanıklarını, hem de erken yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasını engelliyor.

    Hücre onarımını tetikleyen pirinç ve biberiye özleri ve pancardan elde edilen DNA prekürsörleri sayesinde foto-yaşlanmaya karşı savaşıyor.

    Su sümbülü cilde güneşte kaybettiği nemi geri kazandırırken Kau Pe çiçekleri cildin fazla ısınmasını önleyerek yatıştırıcı etki sağlıyor.

    Melanojenezi aktive eden keçiboynuzu tohumları cildin kendi kendini güneşten korumasına yardımcı oluyor.

    Tüm NUXE serileri gibi güneş serisi de kokusu ve dokusuyla fark yaratıyor. Portakal çiçeği, vanilya ve tiarenin muhteşem kokusu ve kolayca emilen dokularıyla bu seri de kullanım keyfini ön planda tutuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.