DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazın yüksek enerjisi Özdilek ile plajlarda

    Yazın yüksek enerjisi Özdilek ile plajlarda
    21.06.2017
    A+
    A-

    Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, 2017 İlkbahar / Yaz havlu koleksiyonu ile plajlarda renk karnavalı yaşatacak. Sezonun en trend renklerinin kullanıldığı Özdilek plaj havluları tatil bavulunuzun olmazsa olmazları arasında yer alacak.

    Yazın yaklaşmasıyla birlikte gündeme gelen tatil planları, plaj alışverişleriyle şenleniyor. Sezonun öne çıkan renklerinden mint yeşili, somon, gece mavisi ve mercan kırmızısı renklerinin hakim olduğu, Özdilek havlu koleksiyonu zarif ve estetik çizgileri ile bu yaz plajlara damgasını vuracak.

    Plaj havlusunda bilindik Özdilek kalitesi

    Deniz ve havuz sonrası keyfinizin uzun sürmesini sağlayacak Özdilek plaj havluları, yumuşaklığı ve yüksek emicilik özelliği ile konforlu ve uzun süreli bir kullanım sunuyor. Plaj şıklığını alternatif renk ve desen seçeneklerine sahip kaliteli ve yumuşak havlular ile tamamlamak isteyenler, bu yaz da www. ozdilekteyim. com ya da Özdilek departman mağazalarına uğramadan tatile çıkmıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.