DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2492,06
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazlık kıyafetlerinizi SINGER ile yenilemenin tam zamanı

    Yazlık kıyafetlerinizi SINGER ile yenilemenin tam zamanı
    06.08.2018
    A+
    A-

    Yazın gelmesiyle güneşli ve güzel günler kendini göstermeye başladı. Yazlık kıyafetler ise çoktan hazırlanmaya başladı bile. Onları çok özel nakışlarla zevkinize göre yenilemenin ve renklendirmenin de şimdi tam zamanı. Böyle düşünenlerdenseniz, dikiş makinesinin mucidi SINGER’in LEGACY SE 300 modeli sizin için. 250 farklı dekoratif desen yapabilen, XXX. ve DST. uzantılı tüm nakışları işleyebilen, 6 farklı yazı karakterine ve 200 adet dahili nakış desenine sahip LEGACY SE 300, ayrıca fotoğrafını çektiğiniz her şeyi kumaşların üzerine aktarabilmenizi de sağlıyor.

    250 değişik dikiş ve dekoratif desen…

    Sık kullanılan desenlere direkt erişim, 2 font yazı karakteri, 4 adet hafıza ve her hafızaya 10 değişik dikiş dekoratif desen kaydedebilme, art arda desen kombinasyonu yapabilme, 3 adet StayBright™ LED lamba özelliğine sahip SINGER LEGACY SE 300 modeli ayrıca 250 değişik dikiş ve dekoratif desen yapabiliyor, 6 farklı modelde tek adımda otomatik ilik açabiliyor.

    200 yeni nakış tasarımı…

    SINGER LEGACY SE 300 modelinin 200 yeni nakış tasarımı, kesintisiz tek renk işleyebilme, 6 farklı yazı karakteri, 2 adet nakış kasnağı, USB ile nakış transferi, renk blokları arasında geçiş yapabilme, 90 derecelik açılarla deseni çevirebilme gibi özellikleri sayesinde hanımlar istedikleri tasarımı kolaylıkla yapabiliyor.

    Fotoğrafınız, kıyafetinizin üzerinde…

    Dikiş makinesi denilince akla gelen ilk marka olan SINGER, yine büyük bir yeniliğe imza attı. SINGER, LEGACY SE 300 modeli ile hanımlara istediği fotoğrafı kumaş üzerine işleme olanağı yarattı. Şimdi dikiş dikerken yapabilecekleriniz sadece sizin hayal gücünüzle sınırlı… İster manzara ister kendinizin ya da bir yakınınızın fotoğrafı olsun, çektiğiniz her fotoğrafı artık kumaşın üzerine taşıyabilirsiniz. Böylece size özel tasarımlar oluşturabilir, sevdiklerinize de hoş sürprizler yapabilirsiniz.

    SINGER’in LEGACY SE 300 modelini tüm SINGER bayilerinden ve www. singer. com. tr adresinden satın alabilirsiniz. singer. com. tr adresinden vereceğiniz siparişlerde dikiş makineniz, 100 TL ve üzeri alışverişinizde sağlanan ücretsiz kargo avantajıyla ve en kısa sürede size ulaşıyor.   

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.