DOLAR 32,5347
EURO 34,8036
ALTIN 2430,776
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yemek sonrası serinlemek için en tatlı bahane

    Yemek sonrası serinlemek için en tatlı bahane
    11.07.2017
    A+
    A-

    Hepimize tatil hayali kurduran, yazın en sıcak dönemini yaşadığımız bu günlerde Nelipide Gurme, yaz sıcaklarını dondurmalı tatlılarıyla karşılıyor. Ordu mutfağının tatlı dünyasının yıldızlarından ballı fındıklı sütlaç ve cotyora tatlısını eşsiz dondurma çeşitleriyle birleştiren Nelipide Gurme, yaz sıcaklarını serinletiyor.

     

    Nelipide Gurme, yemekten sonra hafif bir tatlı ile öğünü bitirmek isteyenler için ballı fındıklı sütlaç, sütlü tatlılar pek bana göre değil, ben tatlının şerbetini de seviyorum diyenler için de kuru yufka, pekmez, kıyılmış fındık ile hazırlanan geleneksel Ordu tatlısı olan cotyorasını, dondurmalı seçenekleriyle tatlı severlerle buluşturuyor.

    Farklı seçeneklerde sunduğu tatlılarıyla misafirlerinin gönlünü fethetmenin yanı sıra sıcak yaz günlerine serinlik katan Nelipide Gurme, yemek sonrası serinlemek için en tatlı bahanenin adresini arayanları restoranlarına davet ediyor.

     Nelipide Gurme Hakkında; 1981 yılında Ordu merkezde, 8 masalı bir pide salonu olarak faaliyetine başlayan Aktaşlar Lezzetler Gurubu, bugün Nelipide Gurme markası ile 2013 yılından beri hizmet veriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş; “Yemeyi, içmeyi, hatta daha önce ağırlamayı, yani misafiri çok sevmekle başladı hikayemiz” diye anlatıyor… Farklılaşan lezzeti ve restoran konseptiyle pideye sınıf atlatan Nelipide Gurme, alışık olunanın aksine, kendine özgü lezzetleriyle pide restoranı algısında farklılık yaratıyor. Ordu’nun eşsiz tatlarının harmanlandığı birbirinden farklı pide çeşitlerinin yanında Nelipide Gurme’de, Türk Mutfağı’nın seçkin lezzetlerinin yer aldığı zengin bir menü ve Ordu köy kahvaltısı da bulunuyor. Nelipide Gurme, Ordu’da Güzelyalı, Durugöl ve Çarşı olmak üzere toplam üç şubeyle hizmet veriyor. İlk konsept mağazasını 2013 yılının başında İstanbul Bağdat Caddesi’nde açan Nelipide Gurme’nin Beylikdüzü’nde de şubesi bulunuyor. Ordu’da doğan Nelipide, franchise vererek Türkiye’de büyümesini sürdürecek. 2017 yılı sonunda 12 şube sayısına ulaşmayı hedefleyen marka, yeni yatırımcılara kapısını sonuna kadar açıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.