DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni BTS WORLD ürünleri Netmarble Online Store’da satışa çıkıyor

    28.08.2019
    A+
    A-

    BTS WORLD Oyun Müziği albümünün sınırlı paketinin yanı sıra, oyuna özel ayna griptok, akrilik anahtarlık ve şerit anahtarlık gibi yeni BTS WORLD ürünleri Netmarble Online Store’da satışa çıkıyor. Yeni BTS WORLD ürünleri Netmarble Online Mağazasında tanıtılmaya devam edecek.

    Netmarble, bugün, BTS WORLD Oyun Müziği (OST) albümünün özel versiyon paketinin ve yeni ürünlerin 29 Ağustos itibariyle Netmarble Online Store’dan satın alınabileceğini açıkladı.

    BTS WORLD Oyun Müziği albümünün özel versiyon paketinin içinde, Oyun Müziği Albümü, menajer kimlik kartı, askılı cüzdan, sekiz hikaye kartı ve sekiz magnetlik takım olacak.

    Yeni BTS WORLD ürünleri arasında, her birinden yedi tür, BTS WORLD oyunundaki BTS üyelerinin resimlerini taşıyan griptoklar ve şerit anahtarlıkların yanı sıra, yedi tür de akrilik halka anahtarlıkları olacak.

    Resim

    Netmarble’ın renkli dünyası Netmarble Online Store’da

    BTS WORLD ürünlerinin yanı sıra, mağazada Keke, Tori, Bob ve Leon dahil “Netmarble Friends” karakter ürünleri ile Seven Knights ve Everybody’s Marble gibi Netmarble’ın popüler oyunlarından ürünler ve daha birçok şeyi bulmak mümkün.

    Mağazada Korece, İngilizce, Japonca ve Çince (geleneksel ve basitleştirilmiş) dilleri destekleniyor ve Türkiye dahil dünya genelinde (bazı bölgeler hariç) teslimat yapılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.