DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni destinasyonlarla dünya bir ‘tık’ uzağında

    Yeni destinasyonlarla dünya bir ‘tık’ uzağında
    22.05.2018
    A+
    A-

    Herkesin hayalidir dünyayı gezmek. Farklı insanlarla tanışıp, onların kültürlerini, yemeklerini, tarihi eserlerini yakından görmek. Bunun için destinasyonlarına okyanusaşırı ülkelerden, kadim medeniyetere ev sahipliği yapan ülkelere, Endülüs’ten kuzey ışıklarına kadar birçok noktayı ekleyen gezonline.com ile Vizyon Turizm, oluşturduğu fantastik turlarıyla gezginlerin ‘tık’ladığı ilk adres oluyor.

     

    Doğa severlerden macera tutkunlarına, kültürel seyahetlerden vazgeçemeyenlerden sanat meraklılarına kadar hayatını farklı notalarla renklendirmek isteyenlerin hayallerinde hep yeni insanları, yeni kültürleri tanımak var. Daha hızlı, daha kurgulu ve en önemlisi daha uygun bir rota belirlemek ise gezginlerin en büyük isteği…

    Bu farkındalıkla yurt içinde olduğu kadar yurt dışı turlarıyla da adından söz ettiren ve 27 yıllık tecrübesini gezonline.com sitesine taşıyan Vizyon Turizm, yeni destinasyonlarıyla gezginlerin beğenisini kazanıyor. Tayland, Hindistan, Endonezya, Rusya, Çin- Hong Kong, Kore, Arjantin – Brezilya’nın yanı sıra; Meksika, Sırbistan, İngiltere, Norveç, Fas, İspanya, Kudüs, Katar, BAE, Singapur, Güney Afrika, Amerika, Japonya, Özbekistan, İran, Malezya, İtalya, Fransa, Kosova, Makedonya, Arnavutluk, Yunanistan ve Kıbrıs turlarıyla gezginlerin ‘tık’ladığı ilk adres oluyor.

    Hedeflerinin planladıkları turları harekete geçirmek olduğunu söyleyen Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, satışlarının son iki ayda gözle görülür bir şekilde arttığını söyledi.  İlkbahar döneminde Kudüs, Fas, Özbekistan, Endülüs ve Balkanlara önemli ölçüde tur düzenlediklerini söyleyen  Çizmeci, “Özelikle gezonline.com web adresimizin güncellenmesi ve daha uygun fiyatlı tur programlarımızın açılmasıyla katılımcı sayımızda artış yaşandı. Bu artışın devam edeceğini düşünüyoruz. Aslına bakarsanız yapılan anket formlarında da bu kendisini gösteriyor. Öte yandan sektörde kalite ve fiyat politikalarımızla oldukça dikkat çekiyoruz. Geçen sene tur programlarımızın satışında zorluk çekerken bu sene web sitemizin yenilenmesi ve kendimizin de opere ettiği turların oluşması ve misafirlere ulaşmamız satışlarımızı  olumlu yönde etkiledi. Özelikle Vizyon Turizm kalitesi ön plana çıktı” dedi.

    Senin rotan hangisi?

    Gezonline.com’un oluşturduğu birbirinden farklı rotalar, Vizyon Turizm’im güvencesiyle başlangıçta ve bitişte dost kalma prensibiyle yürütülüyor. Bilet ve vize işlemleri, otel rezervasyonları, yurt dışından gelen misafirlerin tüm organizasyonları ile konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetleri ile tam bir tur programı sunan Vizyon Turizm, misafirlerine eğlenceli programlar sunuyor. Vizyon Turizm, 27 yıllık tecrübeye sahip profesyonel kadrosuyla misafirlerini memnun edecek alt yapı ve birikimiyle hizmet vermeye devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.