DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni evinizin vazgeçilmez parçaları Madame Coco’dan

    Yeni evinizin vazgeçilmez parçaları Madame Coco’dan
    04.07.2019
    A+
    A-

    Yazın gelmesiyle beraber evlilik hazırlıkları başladı. Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün öncü markalarından Madame Coco, geniş ürün yelpazesi ile evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Farklı tasarımları ve özgün ürünleriyle evlenecek çiftlerin işini kolaylaştırırken tatlı telaşlarına ortak oluyor

    Ev alışverişi denildiğinde akla ilk gelen ürünler ev tekstili ve mutfak ürünleri oluyor. Uzayıp giden ihtiyaç listesinde özellikle mutfak eşyaları ev alışverişinin en yorucu kısmını oluşturuyor. Bu süreçte işinizi kolaylaştırmayı amaçlayan Madame Coco, A’dan Z’ye aradığınız her şeyi farklı fırsatlarla sizlere sunuyor.

    Madame Coco’da salondan, yatak odasına, mutfaktan, banyoya, kozmetik ürünlerinden dekorasyona kadar aradığınız tüm ürünleri bir arada bulabileceğiniz çok geniş bir ürün koleksiyonu bulunuyor.

    Ev alışverişinize sihirli bir dokunuş

    Madame Coco, şık sofra aksesuarları, farklı desenlerdeki nevresim takımları ve pikeleriyle evinizin vazgeçilmezi oluyor. Her zevke uygun çatal, kaşık, bıçak takımları, sofra takımları, yatak örtüleri, nevresim takımları, pike takımları, yorgan, yastık, banyo setleri, bornoz ve havlularının farklı tasarımlarıyla evinizin havasını değiştiriyor. Ev tekstili dışındaki kategorilerine ev giyimi, kişisel bakım ürünleri ve kozmetik ürünlerini de ekleyerek aradığınız her şeyi tek adreste bulmanızı kolaylaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.