DOLAR 32,5563
EURO 34,9852
ALTIN 2428,437
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni nesil bilgi ekranları artık çok daha yetenekli

    Yeni nesil bilgi ekranları artık çok daha yetenekli
    20.09.2017
    A+
    A-

    Alışveriş merkezi, hastane, havalimanı, otel ve tatil köyü gibi insan sirkülasyonunun yüksek olduğu yerlerde bulunan, bilgi verme amaçlı platformlar, Sensormatic tarafından sunulan Ag Neovo DF-55 sayesinde artık çok daha işlevsel. İki yüzünde de LCD panel bulunan bu yeni nesil bilgi ekranı sayesinde, aynı anda farklı iki konuda içerik görüntülenebiliyor.

    İnsan yoğunluğunun yüksek olduğu açık ve kapalı alanlara konumlandırılan bilgi ekranları sayesinde, müşterilerin aradıkları bilgiye kolayca ulaşması sağlanırken danışma personeli maliyetlerinde de tasarruf sağlanıyor. Hastane, alışveriş merkezi, havalimanı, otel ve okul kampüsü gibi alanlarda ihtiyaç duyulan tüm yazılı ve görsel bilgileri paylaşmaya imkan veren bu platformlar, artık teknoloji olarak da oldukça gelişmiş durumda.

    Her iki yüzünde ayrı içerik

    Sensormatic tarafından sunulan yeni nesil AG Neovo DF-55 dijital bilgi ekranları pek çok avantajla geliyor. 55 inç boyutundaki iki ekrandan oluşan platformda ekranların birbirinden bağımsız biçimde çalışması sayesinde, aynı anda farklı ihtiyaçlara yönelik farklı içerikler sunulabiliyor. İçerik gösterimi için Sensormatic tarafından endüstriyel medya oynatıcısı ve yazılımı ile birlikte paket olarak sunulan sistem, istenildiği takdirde işletmelerin mevcut medya oynatıcıları ve içerik yönetim yazılımlarıyla da uyumlu şekilde çalışabiliyor.

    Donanım özellikleri en üst seviyede

    23,4 mm gibi oldukça ince bir yapıya sahip olan ekranlar, Full HD (1920×1080) çözünürlük kalitesi sunuyor. Platformda iki adet HDMI bağlantı girişi bulunuyor. Bu sayede iki ekranı farklı medya oynatıcı veya bilgisayara bağlamak mümkün hale geliyor. İşletmelerin farklı hedef kitlelere farklı mesajlar gösterebilme imkanı, DF-55 ile hayat buluyor.

    Şık, dayanıklı ve kullanıcı dostu

    Metal gövdesiyle estetik görünümden ödün vermeden dayanıklılık sunan DF-55, halka açık ortamlar için tasarlanmış bir ürün. Kurulumu ve kullanımı da oldukça kolay olan panelin ayak kısımlarında bulunan, kilitlenebilir tekerler sayesinde platformu taşımak çok kolay. Çok ince ve hafif olmasının da bu konforda etkisi büyük. Sensormatic’in yaygın satış ve servis ağı sayesinde işletmelerin bu ürüne erişmesi ve hızlı biçimde sahip olması mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.