DOLAR 32,3878
EURO 35,0237
ALTIN 2326,731
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni nesil çözüm ortağınız Legrand Viking 3 Klemensler

    Yeni nesil çözüm ortağınız Legrand Viking 3 Klemensler

    Birbirinden bağımsız iki ya da daha fazla parçalı elektrik kablo sistemlerinin doğru bir çalışma prensibiyle birbirlerine bağlanmasını sağlayan klemensler, Legrand güvencesiyle tüketicilerle buluşuyor. CAB 3 işaretleme sistemi, Starfix şarjör ve yüksük sıkma penseleriyle birlikte bağlantı sistemlerinde kolay ve güvenilir biçimde kullanılan klemensler, kalaylı pirinç çubuğu sayesinde de mükemmel elektriksel iletkenliği sunuyor.

    Legrand, 30 yıldan daha uzun bir süredir tüm dünya için ürettiği Viking 3 vidalı klemensleriyle kullanıcısını geniş çözüm seçeneğiyle buluşturmaya devam ediyor.

    Uzun ömür…

    Legrand’ın Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünü olan Viking 3 klemensleri, sağlamlığı ve güvenliği bir arada sunuyor. Yüzey işlemi tamamlanmış çelikten yapılmış özel olarak seçilmiş klipsi ile Viking 3, kullanıcısını mükemmel mekanik dayanıklılıkla buluşturuyor. Yüksek kontak basıncı klips/çubuk sistemiyle tasarlanan Viking 3, kalaylı pirinç çubuğu sayesinde mükemmel elektriksel iletkenlik sağlıyor. Mukavemet, çıkartılma, zorlayıcı tork direnci ve yaşlanmaya karşı denenmiş ve test edilmiş klips ile Viking 3, kullanıcısına uzun ömür vaat ediyor.

    Kolay kurulum…

    Vidalı bağlantı ile geliştiren ürün, en uygun ölçüye getirilmiş boyut, basitleştirilmiş sabitlemesi ve standart hale getirilmiş nihai plaka sistemiyle tasarımı güçlendiriyor. Legrand’ın Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen yenilikçi Viking 3 yaylı klemensleri,  ürün çeşitliliği açısından kullanımda konfor sağlamanın ötesinde kullanıcısına montaj, bağlantı ve işaretlemede her zamankinden daha fazla kolaylık sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.