DOLAR 32,4414
EURO 34,7568
ALTIN 2441,665
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni nesil ısı yalıtım ürünü DYOTHERM ISOLTECO 110 ‘Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’ne aday

    Yeni nesil ısı yalıtım ürünü DYOTHERM ISOLTECO 110 ‘Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’ne aday

    B2B Medya’nın Yalıtım Dergisi tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’ne; DYO’nun yalıtımda 4.0 devrimini başlatan DYOTHERM markası altında hibrit teknoloji ile üretilmiş yeni nesil ısı yalıtım ürünü DYOTHERM ISOLTECO 110 aday olarak gösterildi. DYO’nun çevre dostu yeni yalıtım ürünü, enerji tasarrufu sağlarken yapılara nefes aldırıyor ve ömrünü uzatıyor.

    Türk boya sektörünün öncü şirketi DYO’nun yalıtım sektörüne kazandırdığı DYOTHERM markasının çevre dostu ürünü DYOTHERM ISOLTECO 110, ‘Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’ne aday olarak gösterildi.B2B Medya’nın Yalıtım Dergisi tarafından düzenlenen ‘Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’ne okurlar tarafından önerilen DYOTHERM ISOLTECO 110, hibrit teknoloji ile üretilen yeni nesil bir ısı yalıtım ürünü .

    DYO’nun yalıtımda 4.0 devrimi başlatan DYOTHERM markası altında üretilen DYOTHERM ISOLTECO 110, olumsuz iklim koşullarının yapıya etkisini en aza indiren, enerji tasarrufu sağlayan çevreci bir ürün olarak öne çıkıyor. Yapıları kışın soğuktan, yazın da güneş ışınlarından koruyan, iç-dış cephelere rahatlıkla uygulanabilen DYOTHERM ISOLTECO 110, yangın dayanımını A sınıfı sağlıyor ve ses yalıtımına katkıda bulunuyor.

    2017 İÇİNDE PİYASAYA SÜRÜLMÜŞ OLMASI GEREK

    Yalıtım Dergisi tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen ödüllere aday olabilmek için 2017 yılı içinde piyasaya sürülmüş ‘ısı veya yangın’ yalıtımı ürünlerinden her konu için bir ürün, üretici veya ithalatçının başvuruda bulunması ya da okurlar tarafından önerilmesi gerekiyor. Adaylarda, yatırımın Türkiye sınırları içinde yapılmış, 2017 yılında tamamlanmış ve üretime geçmiş olması, ısı, su, ses ve yangın yalıtımı konularından birinde üretim yapılıyor olması şartları aranıyor. Söz konusu tesisin açık-kapalı alanı, yatırım değeri, yarattığı istihdam, yıllık üretim miktarı, kullandığı teknoloji gibi parametrelerin sunulmuş olması da koşullar arasında bulunuyor.

    KARARI TÜKETİCİLER, OKURLAR VE SEÇİCİ KURUL VERECEK

    “Yılın Yatırımı”, “Yılın Isı Yalıtımı Ürünü” ve “Yılın Yangın Yalıtımı Ürünü” kategorilerinin bulunduğu yalıtım sektörünün en prestijli organizasyonlarından olan Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, Yalıtım Dergisi okurları başta olmak üzere tüketicilerin tercihi ve Seçici Kurul’un yapacağı oylama sonrasında sahiplerini bulacak. “Yılın Profesyoneli” ve “Yalıtım Bilincine Katkı Özel Ödülü” ise organizasyon komitesi tarafından belirlenecek.

    Sektörün önde gelen firmalarının temsilcilerinden ve akademisyenlerden oluşan Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Seçici Kurulu da Nisan sonunda toplanarak oyları değerlendirecek. Oylamada Seçici Kurul’un oyları yüzde 70, dergi okurları ve internet üzerinden değerlendirme yapan tüketicilerin oyları ise yüzde 30 oranında etkili olacak. Bu süreçte yer almak isteyenler, Yalıtım Dergisi’nin yayınladığı formu doldurarak ya da yalitim. net internet sitesi üzerinden 20 Nisan’a kadar oy kullanabilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.