DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni Samsung Gear VR Türkiye’de Satışa Çıkıyor

    Yeni Samsung Gear VR Türkiye’de Satışa Çıkıyor
    12.09.2017
    A+
    A-

    Samsung Electronics, Oculus tarafından desteklenen kontrol cihazına sahip sanal gerçeklik gözlüğü yeni Gear VR’ı Türkiye’de satışa çıkaracağını duyurdu.

    Yeni Gear VR ile gelen kontrol cihazı, ergonomik ve yuvarlak hatlı tasarımı sayesinde tek elle rahat bir kullanım sağlıyor. Kontrol cihazının üzerinde yer alan Ana Ekran, Ses ve Geri tuşları sayesinde kullanıcılar ihtiyaç duyabilecekleri fonksiyonlara kolayca ulaşabiliyor.

    Yeni Gear VR; kapsamlı bir izleme deneyimi için 101 derece FOV’a (Görüş Alanı) sahip 42mm’lik lensler ve hareketli görüntüye bağlı olarak ortaya çıkabilen baş ağrısını en aza indirmek için geliştirilmiş teknolojisi ile geliyor. Kontrol cihazına sahip yeni Gear VR, dâhili dönüştürücüsüyle hem mikro USB hem de USB Type-C destekliyor. Gear VR ayrıca, kullanılmadığı zamanlarda kumandayı taşımak için başlık üzerinde bir kayışa da sahip.

    İlk olarak Samsung’un mobil ve aksesuar online mağazası olan http://samsungwa.com.tr/ adresinde 12 Eylül tarihinden itibaren satışa çıkacak olan yeni Samsung Gear VR’ın tavsiye edilen satış fiyatı ise 449 TL olarak belirlendi.

    Samsung Gear VR’nin en son sürümünün uyumlu olarak çalıştığı modeller arasında; Galaxy Note8, S8+, S8, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6 ve S6 edge bulunuyor.

    Yeni Samsung Gear VR Teknik Özellikleri

    Kontrol Cihazlı
    Samsung Gear VR
    Kontrol cihazı
    Ölçüler / Ağırlık207.8 x 122.5 x 98.6mm / 345gÖlçüler / Ağırlık108.1 x 48.1 x 38.2mm / 64.3g
    Optik lensΦ42, FOV 101º x6.25Kontrol & FonksiyonlarTouchpad (Tıklanabilir), Tetik, Ana Ekran Tuşu, Geri Tuşu, Ses Tuşu
    Sensörlerİvme Ölçer, Jiroskop, Mesafe SensörüSensörlerİvme Ölçer, Jiroskop, Manyetik
    UyumlulukGalaxy Note8, S8+, S8, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edgePilAAA Pil * 2ea (1000mAh, ortalama günlük 2 saatlik kullanımla 40 güne kadar dayanır)
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.