DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni sektörlerle farklı bakış açıları

    Yeni sektörlerle farklı bakış açıları
    06.11.2018
    A+
    A-

     

    TÜGİAD Ankara Şubesi 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri Başkan Zafer Yıldırım önderliğinde TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen’i ziyaret etti.

    Ekim ayında gerçekleşen 10. Dönem Ankara Şubesi Genel Kurulu ardından göreve gelen Başkan Zafer Yıldırım ile 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri ziyaretlerine başladı. Anıtkabir sonrası TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen’i ve Hakan Yücelen’i ziyaret eden 10. Dönem Yönetim Kurulu, yeni dönem planlamalarından ve hedeflerinden bahsetti. TÜGİAD Ankara ailesi olarak eski- yeni üye ayırt etmeden memnuniyet odaklı çalışma yürüteceklerini anlatan Zafer Yıldırım “Genel Başkanımız olarak sizlerin görüşleri bizler için çok önemli. Hem Ankara hem de Türkiye ekonomisini güçlendirmek için güzel adımlar atacağız” ifadelerini kullandı.

    “Ankaralı iş adamları gelişen teknolojiyi takip etmeli”

    Zafer Yıldırım’a ve yeni yönetime başarı dileklerini ileterek; Ankaralı iş adamlarının gelişen teknolojinin gerisinde kalmaması gerektiğini söyleyen Yücelen “İstanbul’da kurmuş olduğumuz Yenilikçi Teknolojiler Komisyonu yeni adıyla Girişimcilik ve İnovasyon Kurulu ile hiç bilmediğimiz yeni sektörleri bünyemize almayı amaçladık. Bu sektörlerin aslında Türkiye’de gelecek olduğunu gördük. Eğer bir iş adamı bulunduğu edilgen durumdan, ekonominin günümüzdeki kırılgan ve kısır yapısından, kurtulmak istiyorsa yeni teknolojilerden uzak kalmamalı. Ankaralı arkadaşlarımızın ne yazık ki bu konuda eksikliğini görüyorum. Bu sektörleri ele alarak TÜGİAD Ankara’ya kazandırmak sizlerin elinde. Yazılım sektörü, nesnelerin interneti, dijital pazarlama, E-Ticaret, savunma sanayii, ve siber güvenlik gibi konulardan uzak kalınmamalı” dedi.

    “Türkiye madenler konusunda pazar kazanacak”

    Atılacak olan adımlar noktasında da önerilerde bulunan Genel Başkan sözlerine şunları ekledi: “Türkiye savunma sanayiinde atağa geçti ve merkez ise Ankara olacak. Sektördeki arkadaşlarımızı bu alana çekiyor olmak TÜGİAD için çok önemli. Bir diğer önemli konu ise; son dönemde yaşanan döviz kurlarındaki hareketliliği lehimize çevirmek. Türkiye madenler konusunda pazar kazanacak gibi görünüyor. Gidilecek yollar ve atılacak adımlar var. Yeni sektörlere farklı bakış açılarıyla bakmak çok önemli. Bu noktada üyelerle sürekli bir arada olunmalı.”

    TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen’e ve TÜGİAD Ankara ailesinin 7 yıldır üyesi olan Hakan Yücelen’e katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım, teşekkür plaketlerini takdim etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.