DOLAR 32,5743
EURO 34,9803
ALTIN 2456,251
BIST 9777,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni Teavana Shaken Infused Iced Tea ile doğal ve serin yaz

    Yeni Teavana Shaken Infused Iced Tea ile doğal ve serin yaz
    20.06.2018
    A+
    A-

    Her dönem misafirlerini yeni lezzetlerle buluşturan Starbucks, doğal serinlik kaynağı Teavana® Shaken Infused Iced Tea ile sadece kahve severleri değil, çaydan vazgeçemeyenleri de düşünüyor. Her misafir için özel el yapımı ve taze olarak hazırlanan Teavana® Shaken Infused Iced Tea’ler yazın yeni favori soğuk içeceği olmaya aday.

    Starbucks bu yaz hem lezzeti hem de hazırlanışıyla adından söz ettirecek Teavana® soğuk çay serisi ile misafirlerine serin bir yaz vadediyor. Sağlıklı ve hafif beslenme trendinin yükseldiği yaz aylarında şekersiz seçenekleri de bulunan Teavana® Shaken Infused Iced Tea’ler 3 farklı çeşidi ile menüde yerini alıyor.

    Taze demlenmiş yeşil çay ve meyve özlerinin buz ile karıştırılması ile oluşan şeftali özlü Teavana® Peach Citrus Infused Green Tea ile ananas özlü Teavana® Pineapple Infused Green Tea ve taze demlenmiş siyah çay ile meyve özlerinin buz ile eşsiz birleşiminden oluşan çilekli Teavana® Strawberry Infused Black Tea, doğal ve şekersiz bir serinlik arayanları Starbucks mağazalarında bekliyor.

    İsteyenler için ;Starbucks’ın yepyeni ‘Teavana® Shaken Infused Iced Tea’ serisi, şeker şurubu ile tatlandırılıp buz ve limonatanın eşsiz uyumu ile hazırlandığında da tatlı bir alternatif de oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.