DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni ve özgün çevre gezileri geliyor

    Yeni ve özgün çevre gezileri geliyor
    07.07.2017
    A+
    A-

    Avrupa, Güney Amerika ve Güney Afrika’nın pazar lideri, İsviçre merkezli MSC Cruises, MSC Meraviglia’nın misafirlerine yönelik, geniş kara turu çevre gezileri ve hizmetleri yelpazesini açıkladı. Mevcut yelpazeye, özel olarak MSC Meraviglia’nın misafirleri için tasarlanan beş özgün turun da aralarında bulunduğu, 19 yeni Akdeniz çevre gezisi eklendi. Son olarak, MSC Cruises, konukların her destinasyonu uzman tavsiye ve bilgileriyle daha ayrıntılı keşfedip tanıyabilmelerini sağlayacak ücretsiz bir yardım hizmeti olan, sektör öncüsü Port Info (Çevre gezilerine katılmayan misafirler için, destinasyon bilgilendirme hizmeti) de başlatıyor.

    Küresel Liman Geliştirme ve Kıyı Etkinlikleri Başkanı Gianluca Suprani yaptığı açıklamada : “Yaptıklarımızın merkezinde, keşfetmek duygusu var. Çok sayıda destinasyonu her defasında yeniden bavul hazırlamadan keşfedebilmek, gemi seyahatlerinin konuklara bu denli cazip gelmesinin başlıca nedeni… Misafirlerimizin, karaya ayak bastıklarında önlerinde bulacakları keşif seçeneklerini daha da artırmaktan zevk duymaktayız. Yalnızca programımıza yeni ve özgün çevre gezileri eklemekle de kalmıyoruz. Yeni Port Info servisimiz, başka hiçbir gemi firması tarafından ücretsiz bir hizmet olarak sunulmayan, gerçekten çığır açıcı bir yenilik.”

    Yeni, ücretsiz bir Port Info servisinin başlatılması, misafirlere tek duraklı bir destinasyon destek hizmeti sunmakta. Port Info masası, görülecekler, yemek yenilecek yerler, ziyaret edilecek yerler ve oralara ulaşma yolları hakkında kişisel, özelleştirilmiş ve uzman bilgisi sunmak suretiyle, misafirlere, güzergâh üzerindeki her destinasyondan azami keyfi almakta yardımcı olacak. Masa yalnızca bunu yapmakla kalmayacak, misafirlerin, tren biletleri, taksi, araç kiralama gibi, istedikleri yere gidebilmeleri veya kendi özel tur ve deneyimlerini oluşturabilmeleri için gerekli yerel ulaşım rezervasyonlarını yapmalarına da yardım edecek. Misafirlerin yerel dilini bilmedikleri ülkelerde bu, paha biçilemez bir hizmet niteliğinde.

    MSC Cruises, bu hizmeti, misafirlere en doğru ve güncel, birinci elden edinilmiş bilgileri ve ‘mutlaka görülecekler’ bilgilerini iletebilmek için, yerel makamlar ve turizm tanıtma ofisleri ile kurduğu direkt bağlantılardan yararlanarak geliştirmiş. Buna ek olarak, gemide görev yapacak Port Info ekip üyeleri bu yerel uzmanlar tarafından bizzat, kişisel deneyim kaynaklı danışmanlık hizmeti ve kişiye özel bilgi sunumu yapabilecekleri şekilde eğitilmişler.

    Port Info ayrıca, konukların yerel kültür ve gelenekleri keşfetmelerine olanak sağlamak üzere, yerel organizasyonlar, festivaller ve törenlerine de dikkat çekecek. Mümkün olduğu durumlarda, gemi liman saatleri, konuklara organizasyonları tam olarak yaşamak ve destinasyondan azami derecede keyif almak için yeterli zaman kalabilecek şekilde ayarlanması planlanmış. Bu hizmet, ilk olarak MSC Meraviglia’da başlatılmış, ancak MSC Cruises’un tüm gemilerinde de yakın zamanda uygulanması düşünülmekte…

    Misafirlerin destinasyonları keşfetme imkanlarını daha da artırmak amacıyla, MSC Cruises, beşi MSC Meraviglia’ya özel olan 19 yeni çevre gezisini, geminin tüm Akdeniz destinasyonlarını kapsayan mevcut geniş kapsamlı etkinlik yelpazesine eklemiş bulunuyor. Bu geziler, her yaşa uyacak ve misafirlerin, destinasyonlarını yeni ve heyecan verici şekillerde deneyimlemelerine olanak sağlayacak bir şeylerle donatılarak, aileler ve yemek severler için özel olarak geliştirilmiş.

    MSC Meraviglia özgün çevre gezileri:

    Cenova´da, İtalya´nın en büyük akvaryumunda yapılacak özel bir turda, ideal bir aile gezisi deneyimi yaşayın. Tur, genelde halka açık olmayan deniz laboratuvarlarını, plankton yetiştiriciliğini ve denizanalarını görmenize olanak sağlar.
    Messina’da, kentin, Messina limanına hakim Cristo Re Kilisesi’nin, “Piazza del Duomo”nun ve altın renkli Çan Kulesinin ve yakındaki Katedral’in de aralarında olduğu bazı turistik yerlerini keşfedin. Yol üzerinde, birçok küçük bar ve restoranda mola vererek, arancini denilen pirinç köftelerinin ve, cannoli denilen, içi tatlı kremayla doldurulmuş yerel hamur tatlılarının tadına bakın.
    Napoli’de, İtalya’yı kentin bir yerlisi gibi yaşayın – kentin önemli noktalarını kahve, hamur tatlıları ve pizza ile tamamlayarak. San Gregorio Armeno bölgesinde (“Kutsal Doğum Tabloları caddesi” olarak bilinir) en taze Napoliten pizzayı tattıktan sonra, tekrar durup Napoli “tatlısı” Scaturchio’yu ve tipik bir Napoli pastası olan meşhur Sfogliatella’yı tadın ve günü Gran Cafè Gambrinus’ta gerçek bir Napoli kahvesi yudumlayarak noktalayın.

    Yeni aile turları:

    Napoli’de, eski Pompei kentini, binlerce yıl önce Vezüv Yanardağı’nın patlamasıyla zamanın içinde donup kalmış olan, bir zamanların bu zengin kentine yapılan ilginç ve eğitici turu keşfedin. Macerayı çocuklara yönelik eğlenceli bir soru-cevap oyunuyla sona erdirin.
    Messina’da, kentin görülecek yerlerini dolaştıktan sonra, size doğayı aşağıdaki beş duyunuzla hissettiren yalınayak yürüme yoluyla ünlü Villare çiftliğini ziyaret edin: Dokunma, İşitme, Koklama, Görme ve Tatma—organik ve yerel ürünler tadılarak sonlanır.
    Barselona’da tepelere ve Barselona’nın, büyüleyici bir kent manzarasına sahip en yüksek noktasına çıkın ve sonra çocuklara kentin tek eğlence parkı Tibidabo Park’taki Gök Geçit yolları ve heyecan veren trenleriyle adrenalin patlamaları yaşatın.

    Yeni yemek turları:

    Napoli’de tarihi bölgede kentin en iyi saklanan sırlarından biri olan pizzayı mükemmel derecede pişirecek sıcaklıktaki yeraltı jeotermal kayası üzerinde el yapımı pizza pişirme sırrını keşfedin. Kişisel yaratıcılık, bölgenin leziz malzemelerinden bazılarını tatma olanağıyla birleşerek harika bir öğle yemeğine dönüşür.
    Barselona’da, gezilmesi doğal olarak bir tatma seansıyla sonlanan, dünyanın yalnızca İberya jambonuna adanmış ilk ve tek müzesinde eşsiz bir gastronomi deneyiminin keyfini yaşayın
    Malta’da, pitoresk Malta kıyı şeridi boyunca dinlendirici bir gezintiye çıkmak üzere bir deniz motoruna binin, Valletta’nın, topluca Üç Kent olarak bilinen Senglea, Cospicua ve Vittoriasa’dan oluşan Cottonera bölgesi de dahil, ikonik sahil şeridi manzaralarının büyük kısmını kapsayan dinlendirici bir seyir yapın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.