DOLAR 32,5875
EURO 34,8386
ALTIN 2493,757
BIST 9668,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıl heyecanını İntema mutfaklarıyla yaşayın

    Yeni yıl heyecanını İntema mutfaklarıyla yaşayın
    26.11.2017
    A+
    A-

    Modern çizgileri bir araya getiren İntema, yeni yıla girmeden önce doğal, sade ve şık İntema mutfağını seçmeniz için alternatif modeller sunuyor. Hem evinize hem de kendinize hediye edeceğiniz, sevdiklerinize harika yemekler hazırlayacağınız mutfaklar İntema ile büyülü mekanlara dönüşüyor

    Mutfakları evin kalbine yerleştiren İntema, farklı form ve tasarımlarıyla birbirinden şık mutfak alternatifleri sunuyor. Modern çizgisini doğal, sade ve şık modellerine yansıtan İntema, kulplu ve kulpsuz mutfak seçenekleriyle büyülü mekanlar yaratıyor. İntema ile mutfaklar yeni yılda hem yemek yapmanın hem de sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmenin keyfine vardığınız ideal mutfak yaşamına dönüşüyor.

    İntema, yeni yılda evinde ve mutfağında farklılık arayanlar için özgün tasarımlı mutfak modelleri sunuyor. Sevdiklerinize harika yemekler hazırlayacağınız, İntema’nın keyif veren mutfaklarında uzun sohbetler edeceğiniz modeller yeni yıla girmeden önce sizlerin seçimini bekliyor.

    Fluido tamamen kendisi gibi

    Fluido, yuvarlak hatları, kendine özgü çizgisi ve stili ile yeni yılda mutfaklara sadeliği ve rahatlığı getiriyor. Intema’nın Fluido modelinde yer alan kulpsuz dolap kapakları, yenilikçi bir mutfak sunuyor, sıradışı renk çeşitleriyle özelleştirilmiş mutfak deneyimi yaşatıyor. Atilla Kuzu tarafından İntema Mutfak için tasarlanan Fluido, ayrıcalıklı bir mutfak konsepti arayanların favorisi olmaya aday.

    Mutluluğun temel kaynağı doğallık Somna’da

    İdeal malzemelerle üretilen Somna, ahşap yüzeyin doğallığını ve sıcaklığını isteyenlere yepyeni bir deneyim sunuyor. Melamin kaplaması, işlevselliği ve ulaşılabilirliği sayesinde yeni yılda mutfakları keyifli bir yaşam alanına dönüştürüyor. Hayatı kolaylaştıran ve pratik çözümler sunan Somna, mekanlara modern ve doğal bir görünüm katıyor. Farklı ahşap dokularla yapılan düz renk kombinasyonlar mutfağa bakış açınızı tamamen değiştiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.