DOLAR 32,5386
EURO 34,9575
ALTIN 2456,115
BIST 9879,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıl NUXE ile mucizelerle dolu

    Yeni yıl NUXE ile mucizelerle dolu
    04.12.2017
    A+
    A-

    Kadınların içgüdülerinden doğan güzelliğin büyülü dünyasından aldığı sonsuz ilhamı doğanın mucizeleriyle birleştiren Fransa’nın lider dermokozmetik markası NUXE, yeni yılı ikonik Prodigieux® serisinin başrolde olduğu kofrelerle selamlıyor. İlk defa NUXE tarafından yaratılan ve bu sene formülü yenilenen çok amaçlı kuru yağ Huile Prodigieuse®ve onun efsanevi kokusunu taşıyan bakım ürünleri ile yılbaşında sevdiklerinize, kendilerini şımartacakları lüks bir deneyim armağan edin.

    Bu yıl 25. yaşını kutlayan %98,1 doğal içeriğindeki Huile Prodigieuse® mucizesi, içeriğindeki 7 değerli bitkisel yağ (Tsubaki, Argan, Hodan, Fındık, Tatlı Badem, Macadamia ve Kamelya) sayesinde tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor, onarıyor ve yumuşatıyor, size de tek bir ürünle kendinizi muhteşem hissetmenin keyfini sürmek düşüyor. Ürünün altın parıltılarıyla zenginleşen kardeşi Huile Prodigieuse® Or ise, yeni yılda ışıltınızla tüm dikkatleri üzerinize topluyor.

    100 ml şişesiyle Huile Prodigieuse® ve Huile Prodigieuse® Or, NUXE’ün özel yılbaşı kofrelerinde Poudre Eclat Prodigieux® Çok Amaçlı Bronzlaştırıcı Pudra ile birlikte sunuluyor. Yaz mevsiminin teninize verdiği o sağlıklı ışıltıyı kış aylarında da korumak isteyenlerin imdadına yetişen hafif ışıltısı ve bronz tonlarıyla Poudre Eclat Prodigieux®Çok Amaçlı Bronzlaştırıcı Pudra teninize dört mevsim boyunca güneşin öpücüğünü armağan ediyor.

    Huile Prodigieuse®‘ün arzu uyandıran kokusuna hayran olanların vazgeçilmez parfümü Prodigieux® le parfüm, 50 ml’lik Huile Prodigieuse®‘ ile ayrı bir yılbaşı kofresinde buluşuyor. Parfümünü yanından ayırmayanların seçimi şişesiyle Prodigieux® le parfümgünün her anı çantada taşınabiliyor, gizemli bir cazibeye göz kırpıyor.

    Yeni yılda kendinize ve sevdiklerinize, NUXE’ün cildinize özen göstermekle yetinmeyen, duyulara hitap eden dokular ve büyüleyici kokular ile cilt bakımını bir kendini şımartma ritüeline dönüştüren Prodigieux® serisini armağan edin, keyfi gündelik hayatınızın bir parçası haline getirin.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.