DOLAR 32,5795
EURO 34,995
ALTIN 2456,547
BIST 9761,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıl sofralarına Porland dokunuşu

    21.11.2018
    A+
    A-

    Porland, yepyeni bir yıla girmenin heyecanını sadece kalplerimizde değil, sofralarımızda da hissettiriyor…

    Yeni yılda kurulan sofralar bir başkadır. Porland, tüm sevdiklerimizin büyük bir masa etrafında toplandığı, renklerin ahenkli dansının hissedildiği, ışıl ışıl yanan mumların yandığı, desenleriyle adeta hayallerimizi resmeden “Christina Koleksiyonu”yla kurulmuş sofralarda “Yeni Yıla Merhaba” demeye hazırlanıyor!

    Bakış açısında sanatın önemli bir yere sahip olduğu Porland, “Tasarladık ve Ürettik” mottosundan yola çıkarak modern ve geleneksel tarzı sentezleyerek, retro bir şıklığa sahip olan Christina Koleksiyonu’nu tasarladı ve üretti. Tamemen yerli üretim olan Porland’ın kendine özel reçetesi Aluminali içeriği ile yüksek mekanik dayanıma sahip olan Christina, ince tasarımı sayesinde hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcısına yönelik tasarlandı. Farklı renk seçenekleri ve her tabakta birbirinden farklı rölyef uyumunun yanı sıra, Christina Koleksiyonu, içerisindeki rölyeflere uyumlu tasarlanan özel ayakları ile inovatif bir fark yaratırken, yılbaşı sofralarınızda yarattığı farklılıkla sizlere ve sevdiklerinize ayrıcalık sunuyor.

    Koleksiyon; kırmızı, krem, gri ve turkuaz renkli düz tabakları, kaseleri ve bardaklarıyla zarif ve şık bir hediye seçeneği de oluşturuyor. Kendinizi ve tüm sevdiklerinizi yeni yılda mutlu etmek ve hatırlamak isterseniz; koleksiyona ait tüm detaylara Porland mağazalarımızdan ve www. porland. com online satış sitemizden ulaşabilirsiniz.

    Yeni yıla girmeye geri sayım yapmaya başladığımız bugünlerde, “yeni yıla nasıl girersen, öyle devam eder” fikrine inanlardansanız, hiç vakit kaybetmeden yeni yıla Porland’ın Christina Koleksiyonu’yla girmek için acele edin! Birbirinden özel ve güzel yemeklerin yendiği, kahkahaların ardı arkası kesilmeyen sofralarınızda, Christina şıklığı ve farklılığı davetlileriniz tarafından unutulmayacak…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.