DOLAR 32,5065
EURO 34,8847
ALTIN 2434,331
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıla görkemli gecede ‘merhaba’ demek isteyenlerin adresi Wyndham Grand İzmir Özdilek

    Yeni yıla görkemli gecede ‘merhaba’ demek isteyenlerin adresi Wyndham Grand İzmir Özdilek
    24.12.2018
    A+
    A-

    Yeni yılı sevdikleriyle birlikte karşılamak isteyenlerin ilk tercihi Wyndham Grand İzmir Özdilek, her yıl olduğu gibi bu yıl da konuklarına güzel bir yılbaşı eğlence programı hazırlamanın heyecanını yaşıyor.

     

    Wyndham Grand İzmir Özdilek, yeni yıla gireceğimiz özel günde lezzetli yemekler yemek isteyen ve hoş bir gece geçirmek isteyen tüm konuklarına keyifli seçenekler sunuyor.

    “Misafirlerimize Türk ve dünya mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini sunuyoruz”

    Otelin Genel Müdür Yardımcısı Sabih Duralı “Otelimizin şık ambiyansına yakışır özellikte zenginlikteki menülerimiz, sınırsız yerli içki ikramı ve birbirinden eğlenceli müzik programı alternatifleri oluşturduk. Dört farklı salonda misafirlerimize Türk ve dünya mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini sunacağımız zenginlikte ve kalitede yılbaşı menüsü ve eğlence programı hazırladık. 2019 yılına muhteşem bir karşılama yapacağız.” dedi.

    Wyndham Grand İzmir Özdilek, 4 farklı salonda konuklarına farklı alternatiflerle eğlenceli bir gece yaşatmayı amaçlıyor. Konak Salonunda sevilen müzikleri kendine has yorumuyla dinleyicisiyle buluşturan Cevher Doğan ve Grup A La Jazz ile başlarken gecenin sonuna doğru Diamond Dans Oryantal ve DJ Mesut, konuklara eğlenceyi doruklara kadar yaşatmayı amaçlıyor. Punta Salonunda, popüler ve nostaljik şarkılar ile ‘’Grup S’’ Gökay Tonbaz ve Handan, Careme Restatuant’ta canlı piyano müziği ve Canan – Erdem ikilisi misafirlere hafızalardan silinmeyecek bir yılbaşı kutlaması sunuyor. Ozone Night Club ise DJ Alex’in gün ağarana kadar sürecek eğlenceli programı ile muhteşem ve unutulmayacak bir yılbaşı gecesi sunuyor. Wyndham Grand İzmir Özdilek, tüm salonlarında yeni yılın ilk dakikalarını yerli içki  ikramı ile kutlamaya hazırlanıyor.

    Çocuklara özel yeni yıl partisi

    Çocukları da unutmayan Wyndham Grand İzmir Özdilek, minik misafirlerine müzik, dans, animasyon oyuncaklar ve filmler gibi daha birçok sürpriz hazırlıyor. Çocuklar için açık büfe akşam yemeği ve limitsiz meşrubat ile sınırsız eğlence sunuyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.