DOLAR 32,5559
EURO 34,8907
ALTIN 2440,229
BIST 9726,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıla şehrin büyüğü Hilton İstanbul Bomonti’de girin

    Yeni yıla şehrin büyüğü Hilton İstanbul Bomonti’de girin
    11.11.2017
    A+
    A-

     

    Şehrin en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti panoramik muhteşem bir İstanbul manzarası sunan barı Cloud 34 ve lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe’taki yılbaşı programlarıyla eğlence garantili bir sene devirmeye davet ediyor.

    İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, yeni yıla coşku ve eğlence dolu anlar yaşayarak girmek isteyen misafirlerini bekliyor. Hilton İstanbul Bomonti’nin restoranı The Globe, farklı dünya mutfaklarının birbirinden lezzetli yemekleriyle keyifli bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler için güzel bir alternatif sunuyor. Kızarmış İstiridye ve yabani mantarlı sığır fileto gibi özel lezzetlerin bulunduğu yılbaşı menüsü beş aşamadan oluşuyor. Tatlı olarak da yılbaşı akşamlarının vazgeçilmez lezzeti kabak, The Globe yorumu ile servis ediliyor. 21.30’dan itibaren Ezgi Ayçe ve orkestrasının sahne alacağı The Globe’un yılbaşı eğlencesi limitsiz yerli alkollü içkiler dahil 470 TL.

    Yılbaşını bulutların üzerinde kutlamak isteyenler için Cloud 34’de eğlence saat 23.00’te başlıyor. DJ performans ile başlayan partiye saat 23.30’da canlı vokal de ekleniyor. Yeni yılın ilk saatinin ardından bu kez eğlence Ezgi Ayçe’nin muhteşem performansıyla devam ediyor. Cloud 34’ün misafirleri isterse bistro ya da loca da kiralayabilecek; arkadaşlarıyla daha özel bir eğlence keyfi yaratabilecek. Bir içkinin dahil olduğu bistroların kişi başı fiyatı 150 TL; 1 şişe alkolün dahil olduğu 6 kişilik locanın fiyatı ise 1500 TL olacak. Cloud 34’ün yenilenen Asya ve sushi menüsünü deneyimlemek isteyen misafirlere ilk içkileri de ücretsiz sunulacak.

    Dilerseniz, yılbaşı eğlencesinin ardından otelin İstanbul manzaralı odalarında konaklayıp, ertesi güne zengin bir kahvaltı ile başlayabilir; yeni yılın ilk gününü daha da özel hale getirebilirsiniz. 31 Aralık gecesi, iki kişilik konaklamanın The Globe’da yılbaşı yemeği ve yeni yıl kahvaltısı dahil fiyatı 190 Euro + KDV. Üstelik bu paket sayesinde Cloud 34’teki partiye giriş ücreti de 100 TL olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.