DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılda kendinizi ve sevdiklerinizi Karaca farkıyla şımartın

    16.11.2018
    A+
    A-

    Sofra, mutfak ve ev tekstili sektörünün öncü markası Karaca, modern ürün seçenekleriyle yılbaşında sevgilisi, ailesi, yakın dostları ve iş arkadaşları için hediye düşünenlerin ilk tercihi oluyor. Kırmızı beyaz renklere sahip yemek takımları, göz alıcı tasarıma sahip yıldız servis tabakları, renkli baharatlık takımları, kavanoz seti ve birbirinden farklı dekoratif ürünler yeni yılda sevdiklerinizin başını döndürmeye hazırlanıyor.

    Zengin koleksiyonu ve yenilikçi yaklaşımıyla zarif ürünler tasarlayan Karaca, yılbaşında sevdiklerini daha özel hissettirmek isteyenleri şık ve zengin ürün gamıyla mağazalarına bekliyor. Yılbaşına geri sayım yaptığımız şu günlerde Karaca, sevdiklerinin yanı sıra kendini şımartmak isteyenleri de unutmuyor. Sofra ve mutfak alanındaki yeniliklerin kullanıcılar ile buluşmasını sağlayarak, birbirinden şık, kullanışlı ve karşı koyamayacağınız hediye seçeneklerini sizlere sunuyor.

    Yeni yılda sofralar Karaca ile ışıldayacak

    Yılbaşına özgü renk ve desenlerle hazırlanan tasarımlar ile misafirlerinize unutamayacakları sofralar kurabilmenizi mümkün kılan Karaca, kırmızı beyaz renklere ve ince detaylara sahip ürünleriyle öne çıkıyor. Yılbaşında hazırlanan stil sahibi sofralar için yemek takımları, kaseler ve servis tabakları yılbaşı gecenizi keyifli bir şölene dönüştürüyor.

    Yılbaşında eğlenceli atıştırmalıklar Karaca’dan…

    Yılbaşına özel pamuk şeker makinesi, kahve makinesi, mısır patlatma makinesi ve birbirinden değişik renklere sahip muglar Karaca mağazalarında sizleri bekliyor.

    Klasik yılbaşı sofralarına farklı alternatifler arayanlar için pek çok seçenek sunan Karaca tasarımlarıyla sofralarınızı renklendirebilirsiniz. Sevdiklerine özel bir hediye sunmak isteyenler için de benzersiz alternatifler sunan Karaca, yeni yıl heyecanınıza ortak oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.