DOLAR 32,3288
EURO 35,0679
ALTIN 2299,962
BIST 9002,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılı karşılamak için en keyifli 5 rota

    Yeni yılı karşılamak için en keyifli 5 rota
    28.09.2017
    A+
    A-

    Güneydoğu Asya’nın eşsiz doğası, dünyanın en iyi orkestralarından birinin gala konseri, Ortadoğu’nun leziz mutfağı, Kuzey Işıkları’nın büyüleyici manzarası… Bu yeni yılı nasıl karşılamak, tatilinizde neleri deneyimlemek istediğinize karar verdiniz mi? İşte karar vermenize yardımcı olacak en güzel tatil rotalarından beş tanesi…

    Uzun bayram tatilleri bitti, artık önümüzdeki tatillere bakma zamanı… Tüm yıl boyunca birbirinden özgün programlarıyla gezginleri dünyanın dört köşesindeki kültürlerle buluşturan FEST Travel, bu yılbaşı için de keyifli programlar hazırladı. Dış hat uçuşları, konaklamalar, tüm müze, ören yeri ve ulusal park gezileri, seyahat sigortaları ve uzman FEST rehberlik hizmeti gibi çok önemli kalemlerin fiyata dahil olduğu bu programlarımızla yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yapacaksınız.

    YILBAŞINDA ŞRİ LANKA

    Kilometrelerce uzanan sahilleri ve her mevsim yeşil ormanlarıyla Marco Polo’ya göre dünyanın en güzel adası Şri Lanka, benzersiz Budist mağara tapınakları, antik kentleri ve uçsuz bucaksız çay bahçeleri ile yeni yılda sizleri bambaşka bir deneyime çağırıyor. YILBAŞINDA ŞRİ LANKA programı 24 Aralık-2 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek.
    VİETNAM-LAOS-KAMBOÇYA

    Yılbaşında bir Güneydoğu Asya masalı dinlemek ister misiniz? UNESCO Dünya Mirasları, tarihî şehirler, doğal güzellikler, rengârenk pazarlar ve zengin mutfaklar… Hepsini bir arada yakalayabileceğiniz VİETNAM-LAOS-KAMBOÇYA gezisi 25 Aralık-7 Ocak tarihleri arasında!

    OECONOMICA: LAPLAND

    Kar motosikletleri ile Kuzey Işıkları altında buz safarisi, haskilerin ve rengeyiklerinin çektiği kızaklarla eşsiz manzaraları içinde geziler, yılbaşı ruhunu Noel Baba’nın evi Santa Claus kasabasında yakalamak, Helsinki ve Rovaniemi’yi keşfetmek… Belgesellere yaraşır YILBAŞINDA LAPLAND/KUZEY FİNLANDİYA gezisi, 29 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında!

    AVUSTURYA’DA YILBAŞI: SILVESTERKONZERT

    En iyi akustiğe sahip konser salonlarından Musikverein, her yılbaşı olduğu gibi bu yılbaşında da dünyanın en ünlü orkestralarından Viyana Filarmoni’nin geleneksel gala konserine ev sahipliği yapıyor. Viyana Filarmoni Orkestrası’na bu yıl İtalyan şef Riccardo Muti liderlik edecek. 29 Aralık-1 Ocak tarihleri arasındaki SILVESTERKONZERT programına, tüm müzikseverler davetli.

    MEDENİYETLERİN AKDENİZ’E AÇILAN KAPISI BEYRUT

    Yılbaşı tatilinizde vizesiz bir destinasyon seçmek istiyorsanız Lübnan’ı öneriyoruz. Tüm Arap dünyasının kültür merkezi olan BEYRUT, çok kültürlülüğün, tarihin, yaşam gustosunun ve damak tadının hakkını veriyor. Ortadoğu’nun bu önemli başkenti dışında, gezinin odağında “Dünya Mirası” kentler, tarihi Neolitik çağa uzanan Biblos, Baalbek antik şehri ve tarihi yerleşim Anjar bulunuyor.

    EXODUS’UN YILBAŞI PROGRAMLARINDA NELER VAR?

    Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi olduğumuz, İngiltere menşeli EXODUS firmasıyla işbirliğimiz sayesinde, FEST grup gezilerimiz dışında da dünyanın her köşesinde pek çok farklı rota öneriyoruz. Birçok farklı ülkeden gelen katılımcıların oluşturduğu gruplarla, İngilizce rehberlik hizmetli münferit programları ve macera dolu etkinlikleri bulabileceğiniz EXODUS gezilerimizden yılbaşı dönemi için seçtiklerimiz:

    Hem göze hem de damağa hitap edecek EXODUS: KUZEY HİNDİSTAN’IN LEZZETLERİ, binyıllara uzanan tarihi mirasıyla EXODUS: İRAN ve büyüleyici doğal yaşamı, safarileri, bozulmamış yerli köyleri ve uzun sahilleriyle EXODUS: KENYA – TANZANYA MACERASI…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.