DOLAR 32,5182
EURO 34,9169
ALTIN 2454,882
BIST 9887,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılın en dikkat çekici hediyesi: LR Health & Beauty’den Plummy Cream Dream Seti

    Yeni yılın en dikkat çekici hediyesi: LR Health & Beauty’den Plummy Cream Dream Seti
    13.11.2018
    A+
    A-

    Yeni yıl, her zaman yanımızda olan sevdiklerimize, onları ne kadar sevdiğimizi anlatma fırsatı sunuyor. LR Health & Beauty, sevdikleri için hediye arayışında olanların yardımına yılbaşına özel olarak limitli sayıda üretilen Plummy Cream Dream set ile koşuyor. Renkli tasarımı ile yılbaşının heyecan veren ruhunu yansıtan Plummy Cream Dream set, içerisinde yer alan duş jeli, vücut peelingi ve vücut kremi ile tüm vücut bakımınızı tamamlıyor.

    Plummy Cream Dream Duş Jeli, cildi nazikçe temizlerken içerisindeki badem sütü cildi yumuşatıyor ve kokusu ile enerji vererek gününüzü güzelleştiriyor. Vücut bakımının ikinci adımını oluşturan ve banyo rutininin olmazsa olmazları arasında yer alan Plummy Cream Dream Vücut Peelingi, pürüzsüz bir görünüm için doğal arındırıcı partiküller içeriyor. Cilt ölü hücrelerden arınarak yenilenirken yumuşacık oluyor. Vücut bakımının son adımı olan Plummy Cream Dream Vücut Kremi ise meyvemsi kokusu ile özellikle kuru ciltler için benzersiz bir bakım sunarken içeriğindeki shea yağı ile cildi besliyor ve yatıştırıyor.

    Plummy Cream Dream Set, yeni yılın en özel ve göz kamaştıran hediyesi olmaya aday.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.