DOLAR 32,5837
EURO 35,05
ALTIN 2458,75
BIST 9821,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılın en güzel hediyesi yeni nesil sakal kesme makinesi

    Yeni yılın en güzel hediyesi yeni nesil sakal kesme makinesi
    21.12.2018
    A+
    A-

    Yaklaşan yılbaşı ile birlikte hediye alma telaşı da beraberinde geliyor. Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinesi mucidi Remington, dokunmatik sakal kesme makinesi TouchTech ile yılbaşı hediyelerinin en teknolojiğini sunuyor.

    Kusursuz tasarımı ve dokunmatik dijital ekranıyla tıraş rutini keyifli bir hale dönüştüren TouchTech, en son kullanılan ayarları hafızasına kaydediyor. Böylece kişiselleştirilmiş bir tıraş tecrübesi sunarak zamandan da tasarruf etmenize yardımcı oluyor.

    Yeni yılla birlikte sevdiklerimize sürpriz hediyeler alma heyecanı da yaklaşıyor. Yılbaşı hediyesine henüz karar veremeyenlere çözüm kişisel bakımın öncüsü Remington’dan geliyor. Remington’ın son sakal kesme makinesi TouchTech, dokunmatik dijital ekranı ve şık tasarımı ile tıraş rutinini en son teknolojiyle buluşturuyor.

    Kişiselleştirilmiş bir tıraş tecrübesi

    Cihazı elinize aldığınız anda son kullanım ayarlarını tanıyan GroomMotion teknolojisiyle kişiselleştirilmiş bir tıraş tecrübesi sunan TouchTech, 0.1mm’den başlayan 175 farklı uzunluktaki tarak seçenekleri sayesinde arzulanan görünüme kolaylıkla erişilmesine yardımcı oluyor.

    Sakal uzunluğunu algılayan SenseSpeed teknolojisi ise tıraş bıçaklarını otomatik olarak sakal uzunluğuna göre ayarlayarak, kullanıcılarına kullanım kolaylığı sağlıyor.

    Yeni nesil sakal kesme makinesi TouchTech 50 dakikalık kullanım süresi ve USB şarj özelliği ile de tıraş olmayı keyifli bir aktiviteye dönüştürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.