DOLAR 32,4512
EURO 34,7492
ALTIN 2437,967
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılın zamansız tasarımları Jumbo’dan

    Yeni yılın zamansız tasarımları Jumbo’dan
    17.12.2018
    A+
    A-

    Çelik, porselen, cam ve taşa hayat veren Jumbo, yeni yıla zamansız tasarımlarıyla damga vuruyor. Özenle hazırlanmış sofralar ayrıcalıklı ürünlerle yılbaşına da şıklık katıyor. Servis ve yemek takımları, sofra dekorasyon ürünleri, baharatlık, çaydanlık, demlik, mug gibi ürünler, yeni yılda en şık sofraların vazgeçilmezi oluyor.

    İnce işçilik ve 120’den fazla endüstriyel tasarımla sektöre yön veren Jumbo, yılbaşı sofralarında da şıklıktan ve kaliteden ödün vermiyor. Jumbo’nun modern ürünleriyle donatılan sofralar misafirlerinizde hayranlık uyandırıyor.

     

    Sevdikleriniz ile yeni yıla girerken yenilikçi koleksiyonlar yılbaşında da masalarınızı süsleyecek. Evlere şık bir dokunuş katan Jumbo, farklılaşan renk seçenekleriyle de tercihleri kolaylaştıracak. Mutfağın sanatını bilen ve seçimleriyle fark yaratmak isteyenler yeni yıla Jumbo ayrıcalığıyla girecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.