DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenidoğan bebeklerin cildini BabyDream Med koruyor

    09.04.2018
    A+
    A-

    Yenidoğan bebeklerin hassas cildinin ihtiyaçlarına uygun geliştirilen BabyDream Med’in tüm ürünleri Avrupa Alerji Araştırma Vakfı – ECARF tarafından “onaylanmış”.Ayrıca Vegan damgası taşıyan ürünler; koruyucu, renklendirici, parafin yağlar ve lanolin içermiyor.

    Yıkama Jeli ve Şampuanı saf bitkisel içeriklerden oluşuyor, sabun içermiyor, vücudun nem dengesini organik içeriklerle sağlıyor.

    Baby Dream Med Bakım losyonu kuru ciltler için formüle edilen içeriğinde shea yağı ve çuha çiçeği yağı bulunuyor. Uzman dermatologlar tarafından geliştirilen losyon, hızlı emilim özelliği ile cilde kolayca uygulanabiliyor. Hassas ciltli yetişkinlerin kullanımına da uygun olan ürün, serinin diğer tüm ürünleri gibi tamamen vegan.

    BabyDream Med Yüz Kremi zengin emülsiyonu ile yoğun bakım yaparken, Yoğun Bakım Kremi ise çok kuru ciltler için öneriliyor. Ürün, gliserin ile nemi hapsederken ve Shea yağı ile cildin yağ dengesini sağlamaya yardımcı oluyor.Mikro gümüş içeriği ise cildin yüzeyinde koruyucu bir film oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.