DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenilenen MYCey Göğüs Pedleri ile ultra kuruluk hissi

    Yenilenen MYCey Göğüs Pedleri ile ultra kuruluk hissi
    15.08.2018
    A+
    A-

    Yoğun emzirme dönemlerinde anneler için maksimum koruma ve ciltte hissedilmek istenen kuruluk duygusu önemli faktörler arasında yer alıyor. MYCey “Emzirme” kategorisindeki “Emzirirken Özgürsün” sloganıyla sunduğu ürünlerle annelerin kurtarıcısı oluyor. MYCey’in yenilenen yüksek emiciliğe sahip “Tam Kavrama Göğüs Pedleri”, kaydırmaz bantları, 4 tarafını çeviren sıvı kilitleyici hattı ve emici özelliği sayesinde anne sütünün sızıntı yapmasını engelliyor

    Anne ile bebek arasında hamilelik döneminde başlayan duygusal ve biyolojik birliktelik emzirme süreci ile daha farklı bir boyut kazanıyor. Dünyanın en güzel duygularından biri olan emzirme ritüelinin, annelerin rahatladığı, bebeği ile güzel vakit geçirdiği ve keyif aldığı bir zaman dilimi olması gerekiyor. Her bebeğin en doğal hakkı olan anne sütü ile beslendiği dönemde anneler maksimum konfor istiyor.

    Annelerin sağlığına, ihtiyaç duyduğu hijyene ve hassas bakıma önem veren MYCey, “Emzirirken Özgürsün” sloganıyla “Emzirme” kategorisi içinde sunduğu yenilenen yüksek emiciliğe sahip “Tam Kavrama Göğüs Pedleri” ile annelerin hem gündüz hem de gece en yoğun sızıntılarda bile rahat ve kuru hissetmesini sağlıyor.

    Sıvı kilitleyici hattı 24 saat maksimum koruma sağlıyor

    Emziren anneler, özellikle ilk dönemlerde sıklıkla göğüslerinden süt sızmasıyla karşı karşıya geliyor. Islak çamaşır ile kalınması durumunda da göğüs çevresinde tahriş, iltihaplanma, yara ve şişlikler gibi bazı hassasiyetler oluşabiliyor ve bu durum annelerin emzirmelerine engel olabiliyor. MYCey’in “Tam Kavrama Göğüs Pedleri” emzirme döneminde maksimum güvenlik sağlıyor ve göğüs çevresindeki cildi rahatlatıyor.

     

    Gündüz yatay ve gece dikey kullanılan benzersiz sızıntı bariyerleri, gece gündüz güvenilir koruma sağlıyor. Kaydırmaz bantlara ve 4 tarafını çeviren sıvı kilitleyici hatta sahip olan yeni “Tam Kavrama Göğüs Pedleri”, emici özelliği sayesinde anne sütünün sızıntı yapmasını engelliyor, ultra kuru hissedilmesini sağlıyor. 3D tasarımı ile neredeyse görünmüyor, hijyenik tekli çanta paketleri rahatça taşınabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.