DOLAR 32,4568
EURO 34,8077
ALTIN 2440,726
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeniyıla Özel: Işıltılı ve güzel kış cildinin anahtarı: ZEITGARD Arctic Winter Cure

    12.11.2018
    A+
    A-

    Almanya’nın lider doğrudan satış firması LR Health & Beauty yeni yıla özel olarak limitli sayıda satışa sunduğu ZEITGARD Arctic Winter Cure set ile kış bakımınızı tamamlamak için geliyor. Sert soğuklara karşı kutuplardan gelen güçlü içeriği ile ZEITGARD Arctic Boost Elixir ve ZEITGARD Gece Maskesi’nden oluşan set iki fazlı bakım sunuyor.

    Cilt bakımının 1.fazı: ZEITGARD Arctic Boost Elixir

    1.faz, 1 ve 14.gün arasında kış korumasını aktive etmek için onarıcı bölümden oluşuyor. Kuzey denizinin koruyucu proteinlerini içeren ve 14 kapsülden oluşan ZEITGARD Arctic Boost Elixir, cildin kendi koruma kalkanının oluşumunu harekete geçiriyor ve sizi soğuk mevsime en ideal şekilde hazırlıyor.Sabahları temizlenen cilde 1 kapsül olarak uygulanan ürün cildi onarırken güçlendiriyor.

    Yenileyici cilt bakımı için 2.faz: ZEITGARD Gece Maskesi

    ZEITGARD Arctic Boost Elixir kullanımı tamamlandıktan sonra 15.günden itibaren başlayan 2.fazda kış korumasını sürdürmek için cilt yenileniyor. ZEITGARD Gece Maskesi cildin yenilenme sürecini gece boyunca destekliyor. Etkili sonuç elde etmek için ZEITGARD Gece Maskesi’nin akşamları temizlenmiş cilde gece kremi yerine ürün bitene kadar haftada 2 kez uygulanması öneriliyor. Kullanım sonrasında cildiniz kış mevsiminin olumsuz etkilerine karşı direnç kazanırken cilt bakımınız tamamlanmış oluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.