DOLAR 32,5107
EURO 34,888
ALTIN 2455,546
BIST 9890,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yepyeni Profilo televizyonlar gerçekliği evinize getiriyor

    Yepyeni Profilo televizyonlar gerçekliği evinize getiriyor
    31.03.2017
    A+
    A-

    Profilo’nun elektronik ürün gamı, Profilo televizyonlar ile zenginleşiyor. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yüksek çözünürlük ve 4K Ultra HD özellikli yepyeni televizyonları ile gerçeklik artık evinizde!

    Kaliteli ve dayanıklı ürünleri evlerinize getiren Profilo, elektronik ürün gamını Profilo televizyonlarla güçlendiriyor. Mart Ayı’ndan itibaren Profilo Yetkili Satıcıları’nda satışa sunulan Profilo televizyonlar, Full HD ve 4K Ultra HD özellikleriyle öne çıkıyor.

    Yüksek çözünürlük, ultra zengin renkler
    Full HD ve 4K Ultra HD olmak üzere iki farklı sistemde ve dört farklı genişlikte satışa sunulan Profilo televizyonlar, yüksek çözünürlük oranı ve ultra gerçekçi renklerden oluşan renk skalasıyla izleyicilere zengin bir izleme keyfi sunacak.

    Profilo 4K ULTRA HD
    Profilo’nun 4K özelliğine sahip Ultra HD Modelleri, Full HD özellikli bir televizyona oranla dört kat daha fazla çözünürlüğe sahip.

    Önümüzdeki dönemde ürün gamı daha da genişleyecek olan Profilo televizyonlar, 42 ve 50 inç genişliğindeki Full HD modelleri ve 55, 65 inç genişliğindeki 4K Ultra HD Modelleri ile tüm Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.